318.000 Ft helyett 255.000 Ft: 5 napos körutazás 1 személy részére Baszkföldön, reggelivel, helyi buszos közlekedéssel, magyar nyelvű idegenvezetéssel, a bor és kultúra jegyében

Ajánlat kód: 32996
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

255.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32996

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj Baszkföldön a bor és kultúra jegyében, látogass el helyi pincészetekbe, kóstolj mennyei borokat és fedezd fel a baszkok izgalmas városait és kulturális örökségeit!

Időpont

  • 2019.05.20. - 2019.05.24. között

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 1 éjszaka San Sebastianban 4* szállodában reggelivel
  • 2 éjszaka Logronoban 4* szállodában reggelivel
  • 1 éjszaka Bilbaóban 4* szállodában reggelivel
  • 1 vacsora a 2. napon
  • Program szerinti pincelátogatásokat és borkóstolókat
  • Helyszíni buszos közlekedést
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • A repülőjegyet Budapest-Santander útvonalon, illetékkel, fix ülőhellyel, kézipoggyásszal, Bilbao-Budapest útvonalon: 1 db kézipoggyásszal (max. 8 kg) és 1 db feladható bőrönddel (max. 23 kg): 85 000 Ft/fő
  • 20 kg-os feladható poggyász a Budapest-Santander repülőjáratra 8.000 Ft/fő
  • Idegenforgalmi adó (helyszínen fizetendő): 10 EUR/fő
  • Belépők (helyszínen fizetendő): Kb 40-45 Eur/fő
  • Útlemondási biztosítás (kötelező): 1,5%
  • BBP biztosítás

Program

1. nap: Budapest - Santander - San Sebastian

Elutazás Budapestről 06:30 h-kor a Ryanair menetrend szerinti közvetlen járatával. Érkezés Santanderbe 09:30 h-kor. Érkezés után rögtön továbbutazunk Spanyolország egyik leghíresebb, és egyik legdrágább városába, Baszk föld szívébe, az ínyencek Mekkájába, San Sebastianba. A város 16 olyan étteremmel büszkélkedhet, melyek megkapták a Michelin kitüntető csillagait, de a tradicionális baszk hagyományokat őrző Pinxto bárok száma sem elhanyagolható. Fakultatív ebéd egy tradicionális baszk Pinxto bárban (hús, hal, zöldség falatkák) ahol az ízletes fogások mellé zamatos vörösbort kortyolhatunk.

Délután séta az óvárosban. Itt látható a város legnagyobb, 1987-ben épült neogótikus temploma, a Buen Pastor székesegyház, valamint a Santa Maria del Cora templom. Átsétálunk a híres Maria hídon és város főterén, a Plaza de la Constitucion. Szállás San Sebastianban.

2. nap: San Sebastian - Pamplona - Logrono

Reggeli a szállodában, majd siklóval felkapaszkodunk az Igueldo hegy tetejére, ahonnan pazar kilátás tárul elénk az arany homokos La Concha öbölre, a Santa Clara szigetre, és a végtelen óceán felé. Következő állomásunk a bikafuttatásról híres Pamplona. Itt megtekintjük a híres arénát, amely a 4. legnagyobb a világon. Sétálunk az óváros szűk utcáin, a bikafuttatás helyszínein, megtekintjük a Santa Maria katedrálist, és a híres középkori Puento Magdalena hidat. Innen Spanyolország leghíresebb borvidékére, a La Rioja vidék központjába, Logronoba utazunk. Este vacsora, mely keretében belül tipikus helyi ételeket kóstolunk 2 fajta borral a térség egyik ikonikus pincészetében, az 1890-ben alapított Bodegas Franco Espanolosban.

Szállás Logronóban (2 éj)

3. nap: La Rioja

Reggeli után a San Millan de Gogolla völgybe utazunk, ahol megtekintjük a 6. században épült San Milan de Suso és a 11. században épült San Milan de Yuso, kasztíliai kolostor együttest.

A Suso kolostor történelmi jelentőségét azoknak a kézírásos kódexeknek köszönheti, melyeket San Millán sírjában találtak meg. A Yuso kolostor falai között találták meg az első spanyol nyelvre utaló írásos emléket.

Délután a közeli Marques de Riscal pincészethez utazunk, amelyet 1858-ban alapítottak. A látogatás során a pincészet 2 féle borát kóstoljuk meg helyi kolbászfalatkákkal kísérve. Estefelé Logrono felfedezése.

4. nap: Logrono - Bilbao

Délben érkezünk a „fiatal”, 1991-ben alapított, de világszerte ismert Roda pincészetbe. A látogatás keretében a pincészet 3 különböző borát kóstoljuk meg 2 féle olíva olaj kíséretében.

Délután érkezünk Bilbaoba, ahol gyalogos városnézésre indulunk. Bilbao Baszkföld legjelentősebb városa, a Nervión-folyó partján fekszik a Vizcayai-hegység lábánál.

Óvárosi sétánk során megtekintjük a város védőszentjének, Nuestra Senora de Begong, 16. században épült templomát, azután az San Antón templomot, majd a város legrégebbi épületét az 1379 táján épült, Santiagó katedrálist, végül a Szent Miklós templomot. Befejezésül a csodálatos Plaza Nueva árkádos főterén sétálunk. Szállás Bilbaóban.

5. nap: Bilbao - Budapest

Délelőtt látogatás a Guggenheim Múzeumba. A Guggenheim Alapítvány gyűjteménye, a világ egyik legnívósabb magángyűjteménye, a legjelentősebb művészek munkáival: Kandinskij, Picasso, Miro, Dali, Modigliani, Mondrian, Matisse, Klee, Pollock, Chagalle, vagy épp Moholy-Nagy. A múzeumlátogatás után egy kis szabadidő. Fakultatív ebédelési lehetőség egy hagyományos baszk étteremben. Ezt követően, 15:30 h-kor transzfer a repülőtérre.

Indulás 18:05 h-kor az Air France járatával. A párizsi átszállást követően 23:35 h-kor érkezünk Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos körutazás 1 személy részére Baszkföldön, reggelivel, helyi buszos közlekedéssel, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére