Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

30.000 Ft helyett 9.990 Ft: Őrizzétek meg a pillanatot a legszebb képekkel - 30-45 perces műtermi vagy szabadtéri kismama vagy baba-mama fotózás

Blende Fotó - gabor* photography
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 67% 20.010 Ft
Blende Fotó - gabor* photography
steinerg@diginfo.hu
06 (30) 680 0861
www.diginfo.hu/

Akció Leírása

Legyenek alkalomhoz méltóan tökéletesek az első, babáról és mamáról közösen készülő fotók!

A csomag tartalma:

 • Jó hangulatú, kb. 30-45 perces fotózás a Blende Fotó - gabor* photography ferencvárosi műtermében, semleges háttérrel, vagy egy közeli szabadtéri helyszínen (pl. a Millenniumi Városrészben), hétköznapokon
 • Kb. 50 db professzionális, nagy felbontású digitális fotó készítése (a képeket nézőkép méretben és nagy felbontásban online galériában - vagy pendrive-on - teszik elérhetővé a készítést követően, 2 napon belül)
 • 10 db, általatok választott kép retusálása (a képeket nézőkép méretben és nagy felbontásban online galériában teszik elérhetővé a készítést követően, egy héten belül)
 • Közeli vagy félalakos portré fotók, de akár egy sorozat egész alakos portré is kérhető
 • Professzionális, minőségi, digitális fényképek készülnek rólatok
 • Műterem bérlése a fotózás időtartamára
 • Fotózás utáni válogatás, retusálási utómunkák
 • Ásványvíz biztosítása a műteremben
 • Online fotógaléria
 • Ideálisan ajánlott létszám: 4 fő (maximum 6 fő - nagyobb létszám esetén a fotózás több időt, így több Alkupont is igényel)

Fontos tudnivalók:

 • Ha az Alkupont ajándéknak szánod, a megvásárolt és beváltott kuponok összértékében elegáns ajándékutalványt állítanak ki, amelyen kívánság szerint az összeg sem szerepel, csak a megajándékozott neve, a kért szöveg, és a fotózás leírása (az utalvány egy éven belül bármikor felhasználható).
 • Opcionálisan kérhettek hétvégi időpontot (+2.500 Ft-ért), vagy más, távolabbi helyszínen (pl. a saját otthonotokban) történő fotózást. Ennek felára a távolságtól függ.
 • A retusált képek 2 napon belüli elkészítésének sürgősségi felára: 3.000 Ft
 • Az Alkuponok összevonhatók (így a fotózás ideje hosszabbítható és a képek száma is növelhető) - több Alkupon vétele esetén plusz kedvezményt is biztosítanak: minden további Alkuponért az alapidőtartamon túl 15 percet és 15 extra fotót kínálnak. Ezen kívül a kedvenc képetekből egy A4-es nyomatot is kaptok ajándékba.
 • Visszatérő megrendelőknek szintén kedvezményt biztosítanak

A családi örömök legnagyobbika a gyermek érkezése. Ne hagyd hát ki a lehetőséget, és örökítsd meg a születés előtti pocaklakó időszakot, vagy az ezt követő heteket, hónapokat! Ezek a fotók évtizedek múltán is felidézik majd a soha vissza nem térő pillanatokat.

Az elsősorban portréfotózásra specializálódott, több mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkező Blende Fotó - gabor* photography szelfik helyett professzionális minőségű képeket készít rólatok. Minderre a jól felszerelt, ferencvárosi műtermükben, vagy egy közeli, szabadtéri helyszínen egyaránt lehetőségetek van.

A fotózásra a babán és édesanyján kívül természetesen jöhetnek a testvérek és az apuka is, sőt, a nagyszülők vagy más családtagok is. Saját kellékeket is hozhattok, amelyekkel a képeket még személyesebbé tehetitek.

Ha kívánjátok, a képeket vagy azok egy részét magatok is elkészíthetitek, és ehhez szakértő segítséget adnak. Mi több, ha nincs fényképezőgépetek, ezt is biztosítják a fotózás idejére.

Legyen szép napod!

Blende Fotó - gabor* photography
steinerg@diginfo.hu
06 (30) 680 0861
Az elméleti és stúdiófotós órák helyszíne: Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros (autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető) Skype: steinergbp

Facebook

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

30-45 perces műtermi vagy szabadtéri, kismama vagy baba-mama fotózás a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól. Kb. 50 db nagy felbontású, digitális fénykép készül rólatok, amelyek közül 10 választott db-ot retusálva kaptok meg. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.09.12. - 2018.01.31.
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (30) 680 0861, steinerg@diginfo.hu • Az Alkuponok összevonhatók (így a fotózás ideje hosszabbítható és a képek száma is növelhető)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére