Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

30.000 Ft helyett 9.990 Ft: Karácsonyi fotók gyermekeidről, családodról, 100 darab digitális fotó, 16 db retusált kép a Blende Fotó - gabor* photography-tól, most akár Te is fotózhatsz!

Blende Fotó - gabor* photography
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 67% 20.010 Ft
Blende Fotó - gabor* photography
Budapest, Középső-Ferencváros
steinerg@diginfo.hu
06 (30) 680 0861
www.diginfo.hu/

Akció Leírása

Legyen örök emlék az idei karácsony! Profi karácsonyi fotózás gyermekeiddel a Blende Fotó - gabor* photography jóvoltából

Az ajánlat tartalma

  • Karácsonyi fotók gyermekeidről, családodról a Blende Fotó - gabor* photography jóvoltából
  • Időtartam: 30-45 perc
  • 100 darab digitális fotó
  • 16 darab retusált kép
  • Felár ellenében nyomat vagy fotókönyv készítése a kívánt méretben a kiválasztott retusált fotókból
  • 2017. december 31-ig felhasználható

A család mindig örömmel fogadja a szeretteikről, gyermekekről, unokákról vagy házi kedvencekről készült fotókat. Mások pedig örömmel vennének részt egy izgalmas fotózáson, professzionális körülmények között, akár úgy is, hogy szakértő segítséggel saját fotózási tudásukat teszik próbára és kihasználják egy hivatásos fotós tanácsai nyomán a tapasztalatszerzés lehetőségét.

A Blende Fotó - gabor* photography fotós kuponja mindkét esetben kiváló megoldás, legyen szó családi fényképek vagy album készítéséről az ünnepekre, esetleg stúdiófotózás ajándékozásáról.

A fotózás azért is tökéletes ajándékválasztás, mert belőle több is vásárolható, így a fotózásra / ajándékozásra szánt összeg – és ezzel együtt a képek száma, illetve a fotózás időtartama – szabadon megválasztható.

Ha a kupont ajándéknak szánod, a megvásárolt kuponokról teljes összértékében személyre szóló Ajándékutalványt készítenek Neked a kívánságodnak megfelelő szöveggel, amely 2017-ben bármikor felhasználható, ha a megvásárolt kuponok beváltása a lejárati határidőn belül megtörténik.

Ajánlatunk sokoldalú lehetőséget kínál, amelyek közül kiválaszthatod a Neked legmegfelelőbbet: karácsonyi ajándéknak kiváló minőségű családi fotókat, stúdióhasználatot, szakértő segítséggel, hogy saját kezűleg készíthesd el az ajándékozásra szánt fényképeket, vagy ajándékozható stúdiófotózási lehetőséget, elegáns Ajándékutalvány formájában.

Ne feledd, a fotózás tökéletes karácsonyi ajándék, örök élmény és emlék az egész családnak!

gabor* photography

A gabor* photography a Középső-Ferencvárosban vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Legyen szép napod!

Blende Fotó - gabor* photography
Budapest, Középső-Ferencváros
steinerg@diginfo.hu
06 (30) 680 0861
A fotózás helyszíne: Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros (autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető) Skype: steinergbp

Facebook

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Karácsonyi fotók gyermekeidről, családodról a Blende Fotó - gabor* photography jóvoltából. Időtartam: 30-45 perc. 100 darab digitális fotó. 16 darab retusált kép. Felár ellenében nyomat vagy fotókönyv készítése a kívánt méretben a kiválasztott retusált fotókból

Fontos

Beváltható: 2016.11.04. - 2017.03.02.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 680 0861 • Az Alkupon 2017. december 31-lg felhasználható • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00
Augusztus 21-25. - Műszaki okok miatt zárva
Oldal tetejére