30.000 Ft helyett 9.900 Ft: Budapest karácsonyi fényei fotós workshop 3 órában a gabor* photography jóvoltából, kiscsoportos fotós túra a Vörösmarty térről indulva

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 67% 20.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.diginfo.hu/

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Készíts lélegzetelállító képeket a karácsonyi fényárban úszó Budapestről!

Az ár tartalmazza

  • Budapest karácsonyi fényei fotós workshop
  • Időtartam: kb. 3 óra

Budapest az útikönyvek szerint is a karácsonyi fények egyik legszebb fővárosa, így érdemes profi módon megörökíteni azt a különleges hangulatot, amivel minden évben csak pár napig találkozhatunk a Belváros utcáin és terein. A workshopon tapasztalatot szerezhetsz az esti fények megörökítésében, a képek megkomponálásában, különböző fényviszonyok között, kevés fényben, pontszerű világítások és az ezzel váltakozó sötét területek esetén, a kompozíciós lehetőségeket kihasználva, akár különleges nézőpontokból is. A fényképek készítésénél kihasználjuk a téli ködös, felhős, esős, párás időjárás kínálta lehetőségeket, amelyekkel egyedivé tehetjük képeinket.

Időpontok 2018-ban

  • December 3. hétfő, 18 óra (esőnap: december 10. hétfő, 18 óra)
  • December 7. péntek, 18 óra (esőnap: december 14. péntek, 18 óra)
  • December 8. szombat, 16 óra (esőnap: december 15. szombat, 16 óra)
  • December 9. vasárnap, 16 óra (esőnap: december 16. vasárnap, 16 óra)
  • December 12. szerda, 18 óra (esőnap: december 19. szerda, 18 óra)
  • December 20. csütörtök, 18 óra (esőnap: december 21. péntek, 18 óra)

Fontos

  • Útvonal: Vörösmarty tér, Szent István tér, Gozsdu udvar, Andrássy út
  • Maximális létszám: 6 fő / időpontonként (minimális létszám: 2 fő)

Kérjük, a workshopra történő regisztráció előtt vedd figyelembe, hogy a sikeres részvételhez a Budapest Karácsonyi Fényei fotós workshopon szükséges a középhaladó (ADVANCED) tanfolyamu elméleti anyagának ismerete (expozíciós beállítások/blende/zársebesség/ISO, mélységélesség, bemozdulás, fehéregyensúly, autofókusz és kézi élességálltás, vakuhasználat, kompozíciós alapok).

Fontos a fényképezőgépednek biztos kezelése sötétben is, továbbá az éjszakai fényképezéshez általában elengedhetetlen a háromlábú állvány (tripod).

A Budapest Karácsonyi Fényei workshop NEM tanfolyam, a klasszikus oktatási formában. Az önálló munkát a workshop vezetője tanácsaival segíti és irányítja, de a fenti alapismeretek elsajátítása nem része a workshopnak. A regisztrált résztvevőknek elküldik az elméleti tudnivalókat tartalmazó PDF dokumentumot, amely segít az alapismeretek felelevenítésében.

A workshop időtartam kb. 3 óra. A fotózás nem egy gyors tevékenység. A túra alkalmával gyalog mentek majd az egyes helyek között, gyakran megállva, ezért öltözz melegen, a háromórás szabadban töltött időtartamnak megfelelően, valamint használj kényelmes és meleg cipőt. Olyan ruhát válassz, amiben letérdelhetsz, hasra feküdhetsz vagy felmászhatsz valahova. Szükség lehet továbbá sapkára és kesztyűre, valamint esőkabátra is. Esernyőt nem javaslunk, mivel ez akadályoz a kényelmes fényképezésben.

Válassz olyan fotós táskát, amely segíti a gyors objektívcserét, de nem zavar a szabad mozgásban.

Az akkumulátorokat ne felejtsd el feltölteni, mivel a hidegben a félig töltött akkumulátorok gyorsabban merülnek le, mint a teljesen töltöttek. Javasolt tartalék akkumulátor (a vakuét se felejtsd el), és egy zseblámpa is. Ideális a fejlámpa, mivel használata nem igényel külön kezet.

gabor* photography

A gabor* photography a Középső-Ferencvárosban vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Legyen szép napod!

steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Budapest karácsonyi fényei fotós workshop 3 órában a gabor* photography jóvoltából

Fontos

Beváltható: 2018.12.20.-ig
Regisztráció az időpontokra „érkezési” sorrendben, a steinerg@gaborphotography.hu e-mail címen, a megvásárolt érvényes kupon kódjával • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére