30.000 Ft helyett 6.990 Ft: Online jobb agyféltekés rajztanfolyam kezdő vagy haladó szinten, e-mailben küldött leckék személyre szabott értékeléssel és instrukciókkal a HUSZÁR ARTS-tól

HUSZÁR ARTS Sport- és Műveszeti Iskola
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

6.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 77% 23.010 Ft
HUSZÁR ARTS Sport- és Műveszeti Iskola
huszarts@gmail.com
06-30-836-3810
06-70-341-8506
www.huszarts.hu/rajziskola/

Akció Leírása

Online is vár 2015. és 2016. legsikeresebb és legnépszerűbb jobb agyféltekés rajziskolája, a HUSZÁR ARTS International Academy!

Opciók

  • Online kezdő tanfolyam (I.sz.): 30.000 Ft helyett 6.990 Ft
  • Online haladó tanfolyam (II.sz.): 30.000 Ft helyett 6.990 Ft

Az ajánlat tartalma

  • Online jobb agyféltekés rajztanfolyam a HUSZÁR ARTS International Academy
  • E-mailben küldött leckék
  • Személyre szabott értékelés és instrukciók

Ha úgy gondolod, képtelen lennél élethű portrékat rajzolni, vagy egy jó hírünk: a jobb agyféltekés módszer akkor is működik, ha nem hiszel benne! A technika ugyanis teljesen tudományos, a sikerélmény garantált! A módszertan lényege, hogy a bal agyfélteke által tárolt hibás sémákat valósághűre cserélik, amelyeket azután a jobb agyféltekés látásmód megváltoztatásával szabnak személyre. Mindez olyan különleges és egyedi rajztechnikák elsajátításával együtt válik teljessé, amelyek segítségével bárki képessé válhat néhány nap alatt fotórealisztikus portrék megalkotására.

Ha nincs lehetőséged személyesen részt venni a tanfolyamokon, akkor az egyedülálló, saját fejlesztésű online oktatás segít neked előcsalogatni a benned rejlő művészt.

Az online oktatás úgy működik, hogy webes felületen keresztül, élő adásban is segítenek Neked kiértékelni az e-mailben megkapott házi feladatokat. Az online oktatás akkor is rendkívül hasznos és ajánlott, ha a kezdő vagy a haladó tréninget választod. Utóbbi esetben a személyes oktatásokon felül értelemszerűen már magasabb szintű házi feladatokat küldenek neked.

Fejleszd a tudásodat, sajátíts el egy új látásmódot és éld ki kreatív energiáidat akár otthonod kényelmében!

Ízelítőül tekintsd meg az alábbi videót!

www.youtube.com/watch?v=TObKpn4jZFs

HUSZÁR ARTS International Academy

Az iskola vezetője Huszár Tonchi 4. Danos Európa bajnok karate mester, rockzenész, zeneszerző, dalszövegíró, grafikus képzőművész. A XXI. századi polihisztor egyedülálló, saját fejlesztésű módszertana a jobb és a bal agyféltekék szinkronizálására épül, amely metódust korábban az élsportban is sikeresen alkalmazta.

A több mint húsz esztendős pedagógusi tapasztalataira építve magabiztos, könnyed hangulatú, humorban gazdag előadói stílusával felejthetetlen élményt és professzionális képzést nyújt az Akadémia minden diákjának.

Legyen szép napod!

huszarts@gmail.com
06-30-836-3810
06-70-341-8506

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Online jobb agyféltekés rajztanfolyam a HUSZÁR ARTS International Academy. E-mailben küldött leckék. Személyre szabott értékelés és instrukciók. Kezdő vagy haladó szint

Fontos

Beváltható: 2017.04.26.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi linken található jelentkezési űrlap kitöltésével: http://www.huszarts.hu/rajziskola/jelentkezesi-urlap/ • Jelentkezni lehet 7 éves kortól • A kupon beválthatóságának lejáratáig elegendő, ha bejelentkezel a kapott kódod megadásával, a tanfolyamot 2017. december 31-ig befejezheted • Rendszerint minden tanfolyam teltházas, egyes helyszíneken lehetőség van még néhány főnek felár ellenében csatlakozni • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére