30.000 Ft helyett 16.990 Ft: Tökéletes ívek, természetes hatás - esztétikai szemöldöktetoválás szálazásos vagy soft powder technikával, a megújult Violet szalonban

Csenteri Éva-Profi sminktetováló
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

16.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 43% 13.010 Ft
Csenteri Éva-Profi sminktetováló
1161. Rákospalotai Határ út 57
www.facebook.com/csenterisminktetovalas/?fref=ts

Akció Leírása

Az igazi szemöldököddel nem vagy megelégedve? Ne félj előnyödre változtatni külsődön!

Fontos tudnivaló:

  • A korrekció felára (helyszínen fizetendő): 5.000 Ft

Az esztétikai tetoválás nagy előnye, hogy a festéket csak a bőr legfelsőbb rétegébe, a hámrétegbe viszik fel. Ez azért fontos, mivel idővel bőrünk sajnos megereszkedik és megváltozik az arc karaktere. Nem biztos tehát, hogy ugyanaz a szemöldök, ami sok évvel ezelőtt jól állt, még ma is igazán passzolna hozzánk.

Most választhatsz, hogy szálazott legyen-e tetoválásod, vagy az újdonságnak számító soft powder technikával újuljon meg szemöldököd! Előbbi már évek óta népszerű, míg a púderes hatást keltő változat napjainkban indult hódító körútjára.

Csenteri Éva a tizenharmadik kerületi Futár utcában, a családias hangulatú, megújult Violet szalonban vár erre a szépítő kezelésre. A tapasztalt esztétikai sminktetováló hipoallergén, bőrbarát, nagyon finom és egyenletes eloszlású pigmentekkel dolgozik, ami garantálja szemöldököd csodás és biztonságos újjászületését.

Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi linken:

https://www.csenteri-sminktetovalas-kozmetika.hu/online-bejelentkezes/ 

Legyen szép napod!

1161. Rákospalotai Határ út 57

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Esztétikai szemöldöktetoválás a megújult Violet szalonban. Választhatóan szálazásos vagy soft powder (púderes hatású) technikával végzik, hipoallergén, bőrbarát, nagyon finom, egyenletes eloszlású pigmentek használatával. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.10.02.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi linken: http://www.csenteri-sminktetovalas-kozmetika.hu/online-bejelentkezes/ • A partner augusztus 23-tól 27-ig szabadságon van!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére