Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

30.000 Ft helyett 15.000 Ft: Blende Christmas Early Bird karácsonyi fotózás a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól akár 6 fő részére, 10 darab retusált fotóval

Blende Fotó - gabor* photography
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

15.000 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 50% 15.000 Ft
Blende Fotó - gabor* photography
steinerg@diginfo.hu
06 (30) 680 0861
www.diginfo.hu/

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Készíttess profi karácsonyi fotókat még az ünnepi roham előtt, hogy az album vagy a fényképes ajándékok időben a fa alá kerülhessenek!

Az ár tartalmazza

 • Blende Christmas Early Bird karácsonyi fotózás a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól
 • 2 db 18x24cm-es vagy 6 db 15x21cm-es vagy 15 db 10x15 cm-es, prémium minőségű matt papírra készült nyomat

Az ünnep a családról szól, így kiváló lehetőség a családi album felfrissítésére is. Ez valami olyasmi, ami garantáltan kellemes pillanatokat szerez Nektek évek múltán is. Az ajándékok között a fotóalbumok hagyományosan sikeresek. A nagyszülőknél biztos befutó, és a párodnak is nagy örömet szerezhetsz vele, sőt a fényképpel díszített ajándékok is kapósak.

Ha a fentiekhez profi fotókra van szükséged, ne habozz sokáig! A Blende Christmas Early Bird karácsonyi fotózással garantáltan lesz elég időd az albumokat, fényképes ajándékokat megtervezni és elkészíttetni, hogy a karácsonyfa alá tehesd. Ha szereted a hagyományokat, a képeket nyomtatott formában, képeslapként is időben postára adhatod, de a fotókat meg is oszthatod családoddal, távol élő barátaiddal a Facebookon vagy e-mailes jókívánság kíséretében.

A profi digitális fotók mellett nyomatokat is kapsz, így nem kell a kidolgozást sem magad intézned. Egyszerűen csak tedd a képeket a megfelelő keretbe, csomagold be, és tedd a fa alá. Majd várd izgatottan a reakciót. A hatás nem marad el!

Fontos információk

 • A stúdiófotózás max. 6 fő részvételével vehető igénybe.
 • Időpont foglalható: novemberi 15-ig hétköznapokra vagy hétvégékre, kivéve ünnepnapokon.
 • Hétvégi időpont esetén 10 % felárat számítanak fel.
 • Kb. 45-60 perces stúdiófotózás ízléses karácsonyi dekorációs kellékekkel, vagy kérésre semleges hátterű, klasszikus képek készítése. Saját kedvenc karácsonyi kellékeidet is magaddal hozhatod.
 • Válogatás után a fotózás alkalmával készített, összes jól sikerült fotót megkapod, színes és fekete-fehér változatban egyaránt, on-line galérián keresztül, 5 napon belül.
 • Ezek közül 10 darab általad választottat ki is retusálnak Neked.
 • Válogatás nélküli nyers képeket minőségi okokból nem adnak át.
 • Igény szerint választhatsz 2 db 18x24cm-es vagy 6 db 15x21cm-es vagy 15 db 10x15 cm-es, prémium minőségű matt papírra készült nyomatot, amelyet az ajánlat tartalmaz, felár nélkül! Ha több fotóra van szükséged, minimális felárral azt is megoldják helyetted.
 • Ha kisgyermekkel jössz, nincs okod aggódni. Imádják a gyerekeket, és sok-sok türelemmel és szeretettel foglalkoznak velük.
 • A fotózásra teával/kakaóval, kávéval és aprósüteménnyel várnak.
 • A megvásárolt kupont november 15. után is felhasználhatod Blende Christmas Wintertime, Blende Christmas Greetings vagy Blende Christmas Exclusive ajánlatokhoz is.
 • A Blende Christmas megrendelői között (teljesített fotózás esetén) decemberben kisorsolnak 1 db ingyenesen igénybe vehető középhaladó (ADVANCED) fotós tanfolyamot, 1 db 1 órás szabadtéri/műtermi portréfotózást, és 1 db 50% kedvezményre jogosító kupont, mely tetszés szerinti fotózási ajánlat vásárlásakor beváltható. Ha a szerencsés nyertesek között leszel, egy ízléses ajándékutalvány formájában akár ezt is a karácsonyfa alá teheted.

gabor* photography

A gabor* photography a Középső-Ferencvárosban vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Legyen szép napod!

steinerg@diginfo.hu
06 (30) 680 0861
Skype: steinergbp
Facebook

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Blende Christmas Early Bird karácsonyi fotózás a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól akár 6 fő részére, 10 darab retusált fotóval

Fontos

Beváltható: 2018.11.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 680 0861 • 24 órán belüli lemondás esetén: új időpont egyeztetése 10% felárral • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére