30.000 Ft helyett 14.990 Ft-ért! Pálinkafőzés tanfolyam gyakorlati oktatás, elméleti elemekkel, kóstolással! Finomítás, alszesz leválasztás, szeszfok beállítás! FÉLÁRON!

Pálinkafőzés tanfolyam gyakorlat, elmélet, kóstolás, finomítás, alszesz leválasztás, szeszfok beállítás
Pálinkafőzés
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

14.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 50% 15.010 Ft
Pálinkafőzés
1171Budapest, Strázsahegy u. 49.
info@palinkafozes.com
06 (30) 522 1099
www.palinkafozes.com/

Vélemények

B. István

Sok hasznos tippel és trükkel lettem gazdagabb!

K. László

Nagyszerű hangulatban sokat tanultam!

D. Marcell

Ajándlom minden kezdő és haladó pálinkafőzőnek.

Akció Leírása

Eljött az idő, hogy a törvény adta lehetőséget kihasználva Te is lefőzhesd Magyarország hungarikumává vált büszkeségét, a minőségi házi pálinkát.

A legfinomabb pálinka mindig az eredeti házi, persze abból is van karcosabb, édesebb, olyan ami büntet, és ami megjutalmaz. Lehet élvezni a pálinka kóstolgatást, de csak akkor, ha tényleg jó alapanyagokból készült. Ezt a legjobban akkor tudod ellenőrizni, ha te magad készítetted. Itt meg is érkeztünk a lényeghez: ha mindig is szeretted volna megtudni, hogyan lehet finom pálinkát készíteni, ha érdekel, hogyan készül és milyen folyamatok mennek végbe a főzés ideje alatt, akkor látogass el a Pálinkafőzés.com tanfolyamára.

palinkafozo tanfolyam

Kiknek ajánljuk az oktatást? Azoknak...
  • akik a gyakorlati praktikákra kíváncsiak és nincs idejük hónapokat tölteni a képzéssel
  • akikben már érlelődik a gondolat, hogy saját párlatot állítsanak elő
  • akiknek már van gyakorlati tapasztalatuk, de nem elégedettek
  • akik az egyszerű és érthető szemléltetést részesítik előnyben
  • akik a minőségi párlat előállításának a hívei
  • akik a hagyományos kisüsti főzők mellett nyitottak az új generációs egylépcsős főzők használatára is
A képzés ideje alatt bemutatnak egy cefréről alszeszre főzést és egy alszeszről pálinkára finomítást! Ebben a folyamatban haladnak lépésről lépésre, illusztrálva:
  • a főzőkészülék optimális beállításait,
  • a helyes töltési mennyiséget,
  • az alszesz megfelelő leválasztását,
  • a finomítás alkalmával az elő és utópárlat szakszerű elválasztását a középpárlattól,
  • a pálinka szeszfokának beállítását,
  • a párlat életútját a lefőzés után, mely óriási jelentőséggel bír a minőség szempontjából.
A tanfolyamnak elméleti oktatás is része:
A főzési holtidőkben elméleti ismereteket prezentálnak projektor segítségével, miközben a teremben lévő főző készülék megfigyelése folyamatos.
1171Budapest, Strázsahegy u. 49.
info@palinkafozes.com
06 (30) 522 1099

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Házi pálinka főzési ismeretek Magyar Lászlóval. Finomítás, alszesz leválasztás, szeszfok beállítás. Gyakorlati és elméleti oktatás. Az oktatás elején üdvözlő pálinka, az oktatás alatt kóstolás,a lefőzések végén pedig lehetőség van kóstolásra

Fontos

A kupon beváltható: 2013.09.20 - 2013.11.01 • Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon. ( Magyar Lászlónál) • A regisztráció után e-mailen küldik a fontos tudnivalókat az oktatásról • Az oktatás feltétele a 18. életév betöltése • Az oktatás szombati napokon 10:00-17:00 óráig tart

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére