30.000 Ft helyett 14.990 Ft: A pálinkafőzés szent, szabad és magyar! Elméleti és gyakorlati pálinkafőző tanfolyam kóstolással

Pálinkafőzés
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

14.990 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 50% 15.010 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

Több mint 20 Alkupon eladva

Pálinkafőzés
1164 Budapest Vidámvásár u. 143.
info@palinkafozes.com
06 (30) 522 1099

Vélemények

B. István

Sok hasznos tippel és trükkel lettem gazdagabb!

K. László

Nagyszerű hangulatban sokat tanultam!

D. Marcell

Ajándlom minden kezdő és haladó pálinkafőzőnek.

Akció Leírása

Már régóta érlelődik benned a gondolat, hogy pálinkát állíts elő házilag?

Ha a gyakorlati praktikákra vagy kíváncsi, de nincs időd hónapokat tölteni a képzéssel, vagy már van tapasztalatod, de nem vagy elégedett az eredménnyel, és szeretnél minőségi pálinkát készíteni, a Pálinkafőzés.com rendkívüli szezonnyitó akciója neked szól!

Most egyszerűen, érthetően szemléltetve mutatják be számodra a folyamat minden csínját-bínját, és a hagyományos kisüsti főzők mellett megismerheted az új generációs, egylépcsősök használatát is. Az első oktatás alkalmával elsajátíthatod a gyümölcskezelést, a minőségi cefrekészítést, a hagyományos kisüsti pálinkafőzést és a pálinka utógondozását.

A főzési holtidőkben elméleti ismeretekre tehetsz szert, miközben a teremben lévő főzőkészülék megfigyelése folyamatos. Ennek során kitérnek a különböző pálinkafőző berendezések ismeretére, azok ideális kiválasztására, üzemeltetésére, tisztítására, illetve a törvényben előírt, magánfőzésre vonatkozó szabályokra.

Az alapoktatást követően részt vehetsz a Pálinka Mester egylépcsős desztilláló készülék bármely bemutató főzésén, ahol az egymenetes (cefréből-pálinka) technológiát tanulhatod meg, megtapasztalva annak számos előnyét és egyedülálló varázsát.

A tanfolyam alatt ráadásul többször is lehetőséged nyílik kóstolásra, és a különböző típusú, kiállított főzőberendezések, kiegészítők megismerésére. A gyakorlati és elméleti képzés végeztével oklevelet nyújtanak át részedre, illetve a teljes oktatási anyagot megkapod emailben.

Használd ki a lehetőséget, hiszen most féláron vehetsz részt két oktatáson, vagy meglepheted egy nagyszerű képzéssel egyik barátodat, akit komolyabban érdekel a pálinkafőzés tudománya!

Az alapképzés ideje alatt bemutatnak egy cefréről alszeszre főzést és egy alszeszről pálinkára finomítást. Ebben a folyamatban haladnak lépésről lépésre, illusztrálva:

 • a főzőkészülék optimális beállításait,
 • a helyes töltési mennyiséget,
 • az alszesz lefőzését,
 • a finomítás alkalmával az elő és utópárlati frakciók szakszerű szétválasztását a középpárlattól,
 • a pálinka szeszfokának beállítását,
 • a párlat életútját a lefőzés után, mely óriási jelentőséggel bír a minőség szempontjából.

Elméleti oktatás:

 • A főzési holtidőkben elméleti ismereteket prezentálnak projektor segítségével, miközben a teremben lévő főző készülék megfigyelése folyamatos
 • Az elméleti oktatásban az alapanyag ismeret, gyümölcs feldolgozása, cefrekezelés, alkoholos erjedés mellett kitérnek a különböző pálinkafőző berendezések ismeretére, azok ideális kiválasztására, üzemeltetésére, tisztítására, illetve a törvényben előírt, magánfőzésre vonatkozó szabályok tisztázására. 

Fontos tudnivalók:

 • Az oktatás során étkezési lehetőség van
 • Az oktatóteremben pálinkafőzők, kiegészítők, szakkönyvek vásárlására is lehetőség van

Legyen szép napod!

Pálinkafőzés
1164 Budapest Vidámvásár u. 143.
info@palinkafozes.com
06 (30) 522 1099

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Elméleti és gyakorlati pálinkafőző tanfolyam egy főnek: kisüsti főzése és egylépcsős továbbképzés. Kóstolással, és a különböző főzőberendezések, kiegészítők megismerésével. A képzés végeztével oklevelet nyújtanak át részedre. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.07.17. - 2018.09.08.
Időpont: szeptember 8. szombat 10-17 óráig • Amennyiben betelik az időpont, nyitunk újakat! • Az oktatás helyszíne: a Pálinkafőzés.com oktatóterme – 1164 Budapest, Vidámvásár u. 143 • Az Alkupon megvételét követően előzetes regisztráció szükséges telefonon: 06 (30) 522 1099 • A regisztrációt követően emailben küldik a fontos tudnivalókat az oktatásról • Az alapoktatást követően lehet regisztrálni az egylépcsős továbbképzésre

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
38 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére