Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

30.000 Ft helyett 14.990 Ft: A pálinkafőzés szent, szabad és magyar! Elméleti és gyakorlati pálinkafőző tanfolyam kóstolással

Pálinkafőzés
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

14.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 50% 15.010 Ft
Pálinkafőzés
1164 Budapest Vidámvásár u. 143.
info@palinkafozes.com
06 (30) 522 1099
www.palinkafozes.com/

Akció Leírása

Már régóta érlelődik benned a gondolat, hogy pálinkát állíts elő házilag?

Ha a gyakorlati praktikákra vagy kíváncsi, de nincs időd hónapokat tölteni a képzéssel, vagy már van tapasztalatod, de nem vagy elégedett az eredménnyel, és szeretnél minőségi pálinkát készíteni, a Pálinkafőzés.com rendkívüli szezonnyitó akciója neked szól!

Most egyszerűen, érthetően szemléltetve mutatják be számodra a folyamat minden csínját-bínját, és a hagyományos kisüsti főzők mellett megismerheted az új generációs, egylépcsősök használatát is. Az első oktatás alkalmával elsajátíthatod a gyümölcskezelést, a minőségi cefrekészítést, a hagyományos kisüsti pálinkafőzést és a pálinka utógondozását.

A főzési holtidőkben elméleti ismeretekre tehetsz szert, miközben a teremben lévő főzőkészülék megfigyelése folyamatos. Ennek során kitérnek a különböző pálinkafőző berendezések ismeretére, azok ideális kiválasztására, üzemeltetésére, tisztítására, illetve a törvényben előírt, magánfőzésre vonatkozó szabályokra.

Az alapoktatást követően részt vehetsz a Pálinka Mester egylépcsős desztilláló készülék bármely bemutató főzésén, ahol az egymenetes (cefréből-pálinka) technológiát tanulhatod meg, megtapasztalva annak számos előnyét és egyedülálló varázsát.

A tanfolyam alatt ráadásul többször is lehetőséged nyílik kóstolásra, és a különböző típusú, kiállított főzőberendezések, kiegészítők megismerésére. A gyakorlati és elméleti képzés végeztével oklevelet nyújtanak át részedre, illetve a teljes oktatási anyagot megkapod emailben.

Használd ki a lehetőséget, hiszen most féláron vehetsz részt két oktatáson, vagy meglepheted egy nagyszerű képzéssel egyik barátodat, akit komolyabban érdekel a pálinkafőzés tudománya!

Az alapképzés ideje alatt bemutatnak egy cefréről alszeszre főzést és egy alszeszről pálinkára finomítást. Ebben a folyamatban haladnak lépésről lépésre, illusztrálva:

 • a főzőkészülék optimális beállításait,
 • a helyes töltési mennyiséget,
 • az alszesz lefőzését,
 • a finomítás alkalmával az elő és utópárlati frakciók szakszerű szétválasztását a középpárlattól,
 • a pálinka szeszfokának beállítását,
 • a párlat életútját a lefőzés után, mely óriási jelentőséggel bír a minőség szempontjából.

Elméleti oktatás:

 • A főzési holtidőkben elméleti ismereteket prezentálnak projektor segítségével, miközben a teremben lévő főző készülék megfigyelése folyamatos
 • Az elméleti oktatásban az alapanyag ismeret, gyümölcs feldolgozása, cefrekezelés, alkoholos erjedés mellett kitérnek a különböző pálinkafőző berendezések ismeretére, azok ideális kiválasztására, üzemeltetésére, tisztítására, illetve a törvényben előírt, magánfőzésre vonatkozó szabályok tisztázására. 

Fontos tudnivalók:

 • Az oktatás során étkezési lehetőség van
 • Az oktatóteremben pálinkafőzők, kiegészítők, szakkönyvek vásárlására is lehetőség van
 • Az alapoktatás következő időpontja: 2016. május 7., 10:00 - 17:00

Pálinkafőzés
1164 Budapest Vidámvásár u. 143.
info@palinkafozes.com
06 (30) 522 1099

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Elméleti és gyakorlati pálinkafőző tanfolyam egy főnek: kisüsti főzése és egylépcsős továbbképzés. Kóstolással, és a különböző főzőberendezések, kiegészítők megismerésével. A képzés végeztével oklevelet nyújtanak át részedre. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.01.16. - 2016.05.05.
Az alapoktatás időpontja: 2016. május 7., 10:00 - 17:00 - amennyiben betelik az időpont, nyitnak újakat! • Az oktatás helyszíne: a Pálinkafőzés.com oktatóterme – 1164 Budapest, Vidámvásár u. 143 • Az Alkupon megvételét követően előzetes regisztráció szükséges telefonon: 06 (30) 522 1099 • A regisztrációt követően emailben küldik a fontos tudnivalókat az oktatásról • Az alapoktatást követően lehet regisztrálni az egylépcsős továbbképzésre

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére