Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

30.000 Ft helyett 14.990 Ft: 3 x 3 órás testkezelő tanfolyam elmélettel és gyakorlattal, sajátíts el új ismereteket, tanuld meg 15 különböző testkezelő gép profi kezelését

Luxury Body Care & Nails
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

14.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 50% 15.010 Ft
Luxury Body Care & Nails
06 (70) 600 6079
fogyasztokezeles.com/

Akció Leírása

Képezd tovább magad a szépségiparban és szerezz hasznos tudást a legújabb és legnépszerűbb testkezelő gépekről!

Korábban már megszereztél valamilyen végzettséget a szépségiparban, de mégsem tudsz elhelyezkedni? Eddig teljesen mást csináltál, de szívesen segítenél azoknak, akik alakot formálnának? Belelátnál abba, hogyan is működik egy szépségszalon? Otthonra készülsz testkezelő gépet venni és professzionális segítségre van szükséged a használat elsajátításához?

Ha legalább egy kérdésre igen a válaszod, akkor Neked hozta létre a Luxury Body Care & Nails csapata azt a speciális testkezelő tanfolyamot, amelynek keretében 15 különféle testkezelést sajátíthatsz el, elméletben majd gyakorlatban is, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy megszerezd álmaid munkáját vagy esetleg tökéletesen kezeld a saját testkezelő géped.

Mit tartalmaz a képzés?

A 3 x 3 órás tanfolyam során először elméletben, majd gyakorlatban is megtanulhatod kezelni a 15 különféle gépet, amelyekkel a Luxury Body Care három különböző szalonjában ismerkedhetsz meg.

A gépek, kezelések, amelyek működését megtanulhatod a képzés során

Lipo lézer, izomstimuláció, kavitációs zsírbontás, rádiófrekvenciás zsírbontás, zsírgyalu (zsírevő), vákuumos mellkezelés, vákuumos zsírtörés, ingeráramos fogyasztás, testtekercselés, presszoterápia, interferenciás helyi fogyasztás, mezoterápiás kezelés, infraszauna, lipo-vibrációs kezelés, vibrációs tréner, mezoterápiás luxus kezelés.

Kinek ajánljuk a képzést?

Azoknak, akik már rendelkeznek valamilyen végzettséggel a szépségiparban, de szívesen fejlesztenék magukat tovább. Akik szépségszalonban szeretnének dolgozni és szeretnének előnnyel indulni az állásinterjú során. Masszőröknek, akik esetleg további gépek megvásárlását tervezik meglévő vagy leendő szolgáltatásaik mellé. Fitnesztermek személyzetének, illetve olyanoknak, akik otthoni testkezelő géppel rendelkeznek vagy annak a megvásárlását tervezik.

Hol vehetsz részt a képzésen?

Budapesten, a Bosnyák tértől néhány percre található Telepes utcai Luxury Body Care Szalonban. Esetenként innen történik majd a résztvevők átszállítása a másik két szalonhoz.

Honnan értesülhetek a tanfolyamok időpontjairól?

A tanfolyamokra minden esetben hétvégén kerül sor. A szalon Facebook oldalán (https://www.facebook.com/luxuskezelesek?fref=ts) folyamatosan értesítenek arról, hogy mely időpontokra van még szabad hely. A tanfolyamokra telefonon vagy e-mailben tudsz bejelentkezni.

Mit kaphatok, ha elvégeztem a tanfolyamot?

A tanfolyam sikeres elvégzése után minden résztvevő névre szóló tanúsítványt, oklevelet kap.

Legyen szép napod!

Luxury Body Care & Nails
06 (70) 600 6079

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 x 3 órás testkezelő tanfolyam elmélettel és gyakorlattal a Luxury Body Care & Nails Szalonban. 15 különféle gép működtetésének elsajátításával (a konkrét gépeket a részletes leírásban találod)

Fontos

Beváltható: 2016.03.29. - 2016.06.29.
A tanfolyam helyszíne a Bosnyák térnél található szalon • Időpontokról a szalon Facebook oldalán tájékozódhatsz – 2016. januárjától hétvégente tartanak képzéseket: az oldalért kattints ide • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 600 6079 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére