30.000 Ft helyett 13.000 Ft: Készüljetek fel időben az ünnepekre - Blende Christmas Early Bird karácsonyi fotózás a gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

13.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 57% 17.000 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1094 Budapest Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.diginfo.hu/

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Kezdd velünk az ünnepi készülődést! Foglalj időben, és az ezzel megtakarított pénzt költsd ajándékokra!

A csomag tartalma:

  • Blende Christmas Early Bird karácsonyi fotózás a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól maximum 6 főnek
  • Kb. 45-60 perces stúdiófotózás ízléses karácsonyi dekorációs kellékekkel, vagy kérésre semleges hátterű, klasszikus képek készítése
  • Válogatás után a fotózás alkalmával készített, összes jól sikerült fotót, a 10 db retusált képpel együtt megkapod, színes és fekete-fehér változatban egyaránt, online galérián keresztül, 5 napon belül (válogatás nélküli nyers képeket minőségi okokból nem adnak át)
  • Igény szerint választhatsz 2 db 18 × 24 cm-es, vagy 6 db 15 × 21 cm-es, vagy 15 db 10 × 15 cm-es, prémium minőségű, matt papírra készült nyomatot

Fontos tudnivalók:

  • Hétvégi időpont esetén 10% felárat számítanak fel.
  • A megvásárolt Alkupont 2017. november 5-e után is felhasználhatod a Blende Christmas Wintertime, Blende Christmas Greetings vagy a Blende Christmas Exclusive ajánlatokhoz is, felár ellenében. Amennyiben ezekhez az időpontodat az Alkupon beváltásával november 5-ig lefoglalod, a felár 50%-át elengedik. A részleteket keresd a www.gaborphotography.hu oldalon vagy a Blende Fotó Stúdió - gabor photography Facebook oldalán.
  • Az egyeztetett időpontra kérik, hogy pontosan érkezz, és hozd magaddal kedvenc norvég mintás sáladat, a tavaly kapott rénszarvasos pulcsid vagy mikulás sapkádat. Karácsonyi pizsamás képet is örömmel készítenek.
  • Az egyeztetett időpont lemondása minimum 24 órával korábban lehetséges (24 órán belül 10% felárral).
  • Amennyiben nem jelentek meg a fotózáson, az Alkupont felhasználtnak tekintik

Tervezz velünk előre, és teljen az idei karácsonyi készülődés stresszmentesen! Az ünnepi szezon a családról szól. Remek alkalom ez a közös portrék elkészítésére. Ez egy olyan befektetés, ami garantáltan kellemes pillanatokat szerez évek múltán is.

A sok-sok különböző ajándék közül mindig a fotóalbumoknak van a legnagyobb sikerük. A nagyszülőknél biztos befutó választás, már alig várják, hogy kézhez kapjanak egy album alakú ajándékcsomagot. De képzeld csak el, hogy a párodnak is mekkora örömet szerezhetsz egy portrésorozattal!

Az ajánlat akkor is tökéletes lehet számodra, ha nagy felbontású, profi képre van szükséged egy fotóval díszített ajándékhoz. „Early bird”-ként garantáltan lesz elég időd azt is megtervezni, elintézni, hogy a karácsonyfa alá tehesd.

Ha szereted a hagyományokat, a fotókat kis szerkesztés után (amit szívesen megcsinálnak neked) nyomtatott formában, képeslapként is időben postára adhatod. A nézőkép méretű fotókat pedig megoszthatod családoddal, barátaiddal - akár a Facebookon vagy emailes jókívánság kíséretében.

Most nem csak időt takaríthatsz meg, de korlátlan darabszámú professzionális képet és nyomatokat is kapsz a fotózás után, így nem kell a kidolgozást sem magad intézned. Egyszerűen csak tedd őket a megfelelő fotókeretbe, csomagold be, majd várd izgatottan a reakciót! A hatás nem marad el!

Ha kisgyermekkel jössz, nincs okod aggódni. A fotóstúdióban imádják a gyerekeket, és sok-sok türelemmel és szeretettel foglalkoznak velük. A fotózásra teával/kakaóval, kávéval és aprósüteménnyel várnak.

Új nyereményjáték!

A Blende Fotó Stúdió - gabor* photography a Blende Christmas (ajánlattól függetlenül) megrendelői között (teljesített fotózás esetén) decemberben kisorsolnak egy db ingyenesen igénybe vehető, középhaladó (ADVANCED) fotós tanfolyamot, egy db egyórás szabadtéri/műtermi portréfotózást, és egy db 50% kedvezményre jogosító kupont, amely tetszés szerinti fotózási ajánlat vásárlásakor beváltható. Ha a szerencsés nyertesek között leszel, egy ízléses ajándékutalvány formájában akár ezt is a karácsonyfa alá teheted.

A stúdióról

Az elsősorban portréfotózásra specializálódott, több mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkező Blende Fotó - gabor* photography szelfik helyett professzionális minőségű képeket készít rólatok. A helyszín Budapesten, stúdióban lesz.

Legyen szép napod!

1094 Budapest Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Blende Christmas Early Bird karácsonyi fotózás a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól maximum 6 főnek. Kb. 45-60 perces stúdiófotózás ízléses karácsonyi dekorációs kellékekkel, vagy kérésre semleges hátterű, klasszikus képek készítése. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.11.30.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 680 0861 • Időpont foglalható: 2017.11.05-ig - hétköznapokra, vagy hétvégékre felár ellenében, az ünnepnapokat kivéve (!) -, amennyiben ezt követő időpontra foglalnál, felár ellenében teheted meg (további részletek a fontos tudnivalók között)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére