30.000 Ft helyett 12.990 Ft: Tanulj rugalmasan, és gyógyítsd, kezeld a fájdalmakat szakavatott kezekkel - svédmasszázs online alaptanfolyam

Életerő Stúdió
1 5
4.2 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 57% 17.010 Ft
Életerő Stúdió
1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 14. 5/6
eleterostudio.info@gmail.com
06 70 567 0910
www.eleterostudio.hu

Akció Leírása

Lesd el egy új szakma fortélyait otthonod kényelmében, egyéni időbeosztásod szerint!

Fontos tudnivalók:

  • A vizsgára emailes vagy Facebookos jelentkezés szükséges: eleterostudio@gmail.com, https://www.facebook.com/EleteroStudio/
  • Ha szeretnél oklevelet, előre jelezni szükséges
  • A magyar nyelvű oklevél kiállításának díja benne van a tanfolyam árában
  • Ha idegen nyelvűt szeretnél (pl. angol, német, román, stb.), annak 2.000 Ft a plusz díja
  • Ha személyesen mész az oklevélért, időpont egyeztetése szükséges
  • Postai kiszállítás: 2.000 Ft

A technika és az online világ fejlődése egyre több lehetőséget ad nekünk, hogy elérjük céljainkat és megvalósítsuk álmainkat. Az e-tanfolyamok tárháza ugrásszerűen bővül, egyetemek és közoktatási intézmények is kiaknázzák előnyeit. Ezek közé tartozik az időbeli és térbeli rugalmasság, a kényelem, az egyénre szabhatóság, és az is, hogy bármikor áttekinthető újra és újra a tananyag.

Az Életerő Stúdió online svédmasszázs alaptanfolyama segít egy szép és közkedvelt szakma elsajátításában, amit akár fő-, akár mellékjövedelem forrásként is használhatsz, vagy családi és baráti körben is nagy népszerűségnek örvendhetsz vele. A kurzus elméleti és gyakorlati témakörei, illetve felépítése megegyezik a hagyományos tantermi anyaggal.

Az online masszázstanfolyam két modulból, valamint folyamatos online konzultációból (Facebookon, skype-on, vagy emailen) és igény szerint vizsgából áll. Az elmélet fontos része az anatómia, amely az emberi test felépítéséről szól alapszinten, masszőröknek. Ehhez társul egy hanganyag, szemléltető ábrákkal és animációval. Ezt követi a masszázs elmélete és gyakorlati oktatása, amelyhez több videót is kapsz leckénként.

Igény szerint vizsgát is tehetsz, de ez nem kötelező, enélkül is teljes a tanfolyam. Itt két mód közül választhatsz: online, videón keresztül, vagy személyesen, az Életerő Stúdióban is bemutathatod tudásod.

Az Életerő Stúdióról

A Budapesten, a Móricz Zsigmond körtéren található Életerő Stúdióban többféle szakszerű gyógy-, fizioterápiás és wellness kezelésen lehet részt venni. Sőt, minőségi és professzionális oktatást biztosító masszázstanfolyamokat is tartanak, akár e-learning keretében.

Legyen szép napod!

1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 14. 5/6
eleterostudio.info@gmail.com
06 70 567 0910

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Svédmasszázs alaptanfolyam - e-learning egy főnek. A kurzus elméleti és gyakorlati részekből áll, amelyekhez bármikor visszanézhető oktató videók tartoznak. Online konzultációs lehetőség is van. Amikor késznek érzed, le is vizsgázhatsz, amelynek sikeres elvégzéséről oklevelet kapsz. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.10.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően egyeztetés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 325 8673, eleterostudio@gmail.com

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére