Merülj el az ázsiai konyha csodálatos ízvilágában!
A szójaszósz az ázsiai konyha egyik alapvető ételízesítője, amit főzéshez, sütéshez is felhasználnak, mártásokhoz, mártogató szószként és marináláshoz is alkalmaznak. Sokféle ásványi anyagot is tartalmaz, mint például a kálcium, nátrium és vas. Felhasználható saláták ízesítésére, levesek, szószok, tészták, zöldségek fűszerezéséhez. A Tamari sűrűbb mint a Shoyu, ezért erősebb és jellegzetesebb az íze, aromája. A fő különbség a shoyu és a tamari között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát, csak teljes szójababból készül és a miso készítés mellékterméke. A tamari szó szerint azt jelenti, hogy felgyülemlik, felhalmozódik. Itt arra a folyadékra hivatkoznak, ami a teljes megérett szójababból (miso) gyűjtenek össze. A tamari szójaszósz kitűnően használható a konyhasó helyett. Próbálj ki új recepteket vagy dobd fel a régebbieket szójaszósz segítségével.
A csomag tartalma:
- Naturganik Tamari szójaszósz
- 500 ml-es kiszerelésben:
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról