300 ml Rhütten defektjavító spray

URT Oil Trade Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.612 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.190 Ft 26% 578 Ft
URT Oil Trade Kft.
olajrendeles@g-energy.hu
06 1 798 3065
g-energy.hu/

Akció Leírása

Az ár tartalmazza

  • 300 ml Rhütten defektjavító spray

Felfúj és javít mindenféle gumiabroncsot, belsővel vagy anélkül. Összetétele lehetővé teszi minden apró lyuk végleges javítását.

Használati utasítás: ha lehetséges, távolítsa el a szúrást okozó tárgyat, és forgassa a kereket úgy, hogy a szelep a gumiabroncs legfelső pontján legyen. Rázza fel a tartályt; ha nagyon hideg, melegítse fel a jármű fűtésrendszeréből származó meleg levegővel, vagy kézzel; rögzítse a csatlakozót a szelephez; szakítsa le a zárat, és miközben egyenesen tartja a tartályt, nyomja le a permetező fúvókát, amíg a gumiabroncs teljesen fel nem fújódik vagy a készítmény el nem fogy.

Válasszuk le a tartályt, és azonnal vezessünk a járművel 15-20 km-t, még akkor is, ha a gumiabroncs még mindig leeresztettnek tűnik, ügyelve az óvatos, maximum 100 km/órás sebességre, hogy a készítmény stabilizálódjon. A lehető leghamarabb ellenőrizze a gumiabroncs nyomását. Javasoljuk, hogy a gumiabroncsba bevitt hajtógázt néhány napon belül levegővel cserélje le, és minden folyékony maradékot távolítson el.

Felhívjuk figyelmét: ha a tartály nagyon hideg, akkor a termék adagolása és hatékonysága korlátozott. A gumiabroncs felmelegedése a jármű használata során elősegíti a Quicö hatását, hozzájárulva a gumiabroncs nyomásának emeléséhez. Ne tegye ki a tartályt közvetlen napfénynek, és ne hagyja a kesztyűtartóban. Tárolja zárt tárolóban vagy ruhába csomagolva, hogy megakadályozza a termék véletlenszerű kijutását vagy permetezését.

olajrendeles@g-energy.hu
06 1 798 3065

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

300 ml Rhütten defektjavító spray

Fontos

Beváltható: 2021.03.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval: olajrendeles@g-energy.hu

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére