30-45 perces anyák napi fotózás legfeljebb 6 fő részére a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól, 2 átöltözési lehetőséggel, 100 db digitális és 16 db retusált fotóval - szabadtéren is!

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.500 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 67% 20.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Készítsetek varázslatos családi fotókat anyák napja alkalmából, akár a választható szabadtéri helyszínek egyikén!

Az ár tartalmazza A kupon teljes ára 9.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.500 Ft, a fennmaradó 7.400 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 30-45 perces anyák napi fotózás legfeljebb 6 fő részére a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól (további résztvevők opcionálisan)
  • 2 átöltözési lehetőség
  • Legalább 100 darab digitális fotó
  • 16 db retusált kép

Az anyukák mindig örömmel fogadják, sőt gyakran kérik is a gyerekekről, unokákról, családról készült fényképeket.  Bár a vírusveszély megnehezíti a kivitelezést, mégsem kell lemondanotok a friss családi fotókról. Hogy ezt megkönnyítsük, a Blende Fotó Stúdió úgy tervezte az ajánlatát, hogy a javasolt egészségügyi szabályok keretei közé úgy férjen be egy családi fotózás, mint egy egészségügyi séta.

A #maradjotthon jegyében elsősorban az otthoni, még inkább a kertbéli fotózást preferálják, Ezen túl szabadtéri fotózásra is több helyszínt ajánlanak, de általad választott más, kis forgalmú helyszínre is szívesen elmennek. Nem utolsó sorban pedig továbbra is rendelkezésre áll a műterem, ahol fokozottan ügyelnek a levegő tisztaságára, és a szükséges távolság megtartására.

Azért, hogy megkönnyítsék a szervezést, az általad választott helyszínekre a kiszállási díjat minimalizálték, sőt a könnyen elérhető belső kerületekben el is engedik, csak a hosszabb / költségesebb utazásokra számítanak fel 900 Ft/óra díjat.

Fontos

  • A megvásárolt szolgáltatás korlátlan ideig felhasználható, kupon esetében ehhez a kupon határidőn belüli beváltása szükséges.
  • A stúdió Budapesten, a VIII. Horánszky utcában található. Külső helyszín: Millenniumi Városrész, Városliget, Népliget, Múzeumkert (opcionálisan más helyszín is választható).
  • Időpontfoglalást csak érvényes kuponkóddal, a részvételi dj rendezésével fogadnak el, e-mailben.
  • Az ajánlat tartalma: 30-45 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan) 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálnak.
  • Ajándékutalványt kizárólag kupon beváltásával és/vagy a részvételi díj teljes kiegyenlítésével állítanak ki.
  • Lemondás - telefonon: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem mész el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintik. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (értesítés esetén).
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • A műterem állatbarát, így házi kedvencedet is elhozhatod.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás kiválasztott helyszínen, szabadban, másik műteremben vagy otthon is.  / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, naptár vagy fotókönyv készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi - ünnepnapi - ünnepi időszaki időpontfoglalás.
  • A papír háttér megrongálásának költsége a megrendelőt terheli.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

30-45 perces anyák napi fotózás legfeljebb 6 fő részére a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól, 2 átöltözési lehetőséggel, 100 db digitális és 16 db retusált fotóval

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.04.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére