3 órás vezetéstechnikai alaptréning 1 vagy 3 kör Mustang élményvezetéssel a Drive-X Sport jóvoltából

Drive-X Sport (FS)
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

29.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
60.000 Ft 50% 30.100 Ft
Drive-X Sport (FS)
+36 20 313 6431
www.drive-x.eu/

Akció Leírása

Description

Készülj fel a váratlan helyzetekre a volán mögött a Drive-X Sport vezetéstechnikai tréningjével!

Opciók

  • 3 óra vezetéstechnikai alaptréning + 1 kör Mustang-vezetés: , 29.900 Ft
  • 3 óra vezetéstechnikai alaptréning + 3 kör Mustang-vezetés: , 49.900 Ft

A vezetéstechnikai tréning mindenkinek nagyon hasznos! Ha friss a jogsid, vagy ha régóta vezetsz már és rutinos sofőrnek számítasz, egyaránt vannak olyan helyzetek, amelyek váratlanul érhetnek. A tréning során visszarántanak egy picit a földre, ugyanis ezúttal élményvezetés helyett a szikár valóság vár rád!

Jávorszarvas teszt, vészfékezés, nagytempójú akadálykikerülés, vezetés közbeni sms írás és társai. A Drive-X Sportnál nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságos közlekedésre, ezért alkották meg a vezetéstechnikai tréningüket, ahol emberközeli, személyre szabott tréninggel várnak téged. Akinek jogosítványa van, erősen ajánlott legalább egyszer elvégeznie egy ilyen tréninget! Ég és föld az előtte és utána alkotott véleményed az autózásról.

Drive-X Sport

A Drive-X Sport (drive experiences history) egész évben várja a száguldás szerelmeseit és lehetőséget ad arra, hogy versenyzők segítségével, profi körülmények között részesei legyenek az autóversenyzés adta felejthetetlen, nem mindennapi élménynek. A vezetési programok jelentős része zárt versenypályán történik: Euroring, DRX-Ring, Hungaroring. Belső kamerás felvétel készül, ezáltal ismerőseid is láthatják, milyen fantasztikus élményben volt részed!

Jó szórakozást kívánunk!

+36 20 313 6431

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 órás vezetéstechnikai alaptréning 1 vagy 3 kör Mustang élményvezetéssel a Drive-X Sport jóvoltából

Fontos

Beváltható: 2020.01.29.-ig
Alkuponodat küldd el az info@drive-x.eu e-mail címre a vásárlást követő 1 hónapon belül, hogy a regisztrációt elkészítsék! Amennyiben ezt nem teszed meg az Alkuponod elvész! • Időpontot ráérsz a későbbiekben is egyeztetni • A rendezvényeket előre meghatározott időpontban tartják, általában április és október 31. között • Más kedvezménnyel nem összevonható • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a helyszínre! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére