3 napos városnézés Dublinban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42926
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

226.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42926

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár a Guinness és a kelták otthona, Dublin!

Opciók

  • Július 10 - 12.: , 226.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát illetékkel
  • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 119 €
  • Utasbiztosítás

Felár

  • Egyágyas szoba felára 37.000 Ft
  • Poggyászsúlykeret növelés (20 kg) 36.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – DUBLIN

Menetrend szerint koradélután indulás a Liszt Ferenc repülőtér­ről közvetlen járattal Dublinba. Miután megérkezünk első utunk a szállásunkra vezet, lepakolni és felfrissülni mielőtt nyakunkba vesszük a belvárost. Az O’Connell Streeten kezdünk melynek leg­főbb nevezetességei az ír hősök tiszteletére készült Emlékezés kertje, és a Postapalota, ami az 1916-os felkelés központi hely­színe volt. Sétánk átvezet a Liffey folyón, egyenesen a Félpennys hídhoz, ahonnan egyenesen a Temple Bar negyedbe jutunk. Itt lesz lehetőség a szuvenírvásárlásra vagy kipróbálhatjuk vala­melyik híres neves ír italt is. Este vagy egyénileg sétálgatnak a városban, vagy fakultatív program keretében részt vehetünk egy ír zenés esten egy hangulatos pubban, vacsorával egybekötve. A műsor végeztével visszamegyünk a szállodánkba.

2. NAP: DUBLIN

Reggeli után ismét az ír főváros kulturális kincseinek felfede­zésére indulunk. Először a két legnagyobb protestáns templo­mot tekintjük meg. Az írek védőszentjéről elnevezett színes, impozáns Szent Patrik székesegyház a Gulliver utazásai című regény írójának, Johnathan Swiftnek is a nyughelye. A másik híres templom a Krisztus Katedrális, melyet 1172-ben az angol-normannok építettek egy korábbi viking kápolna helyére. Nem messze található innen a dublini vár, melyet szintén lencsevégre kaphatunk. Nincs igazi ír program a híres nedű, a whiskey nélkül. Az Old Jameson Whiskeylepárló Múzeumban megismerkedünk az élet vízének is nevezett nemes ital törté­netével, gyártási folyamatával és meg is ízlelhetjük több vál­tozatban is. Később a több mint százéves Guinness sörgyárnál folytatjuk kirándulásunk. Az eredetileg erjesztő üzemként és raktárként használt épület, ma a Guinness történetét bemu­tató múzeum. A látogatók megtekinthetik hogyan készül az ikonikus fekete színű ital, a kezdetektől egészen a fogyasztásig. Természetesen kóstolóra is lesz lehetőség. A nap során tömeg­közlekedést fogunk igénybe venni, és a délután folyamán lesz szabadidő is, mely alatt idegenvezetőnk étkezési lehetőséget is fog ajánlani. Este érünk vissza szálláshelyünkre.

3. NAP: DUBLIN – BUDAPEST

Megreggelizünk majd elsőként a Trinity Collage épületét keressük fel melyet I. Erzsébet királynő alapított 1592-ben. Ez az ország leg­régibb egyeteme. A régi könyvtárban ősi kódexeket tekinthetünk meg, például a több mint ezeréves Book of Kells-t. Következő állo­másunk az elegáns Merrion tér, ahol építészeti remekek és színes boltíves kapuk találhatók. Egy buszos kirándulás során megláto­gatjuk a kicsi, de annál hangulatosabb Malahide kastélyt. Elegáns termei, kiterjedt ősfákkal szegélyezett kertje és pillangóháza har­monikusan illeszkednek egymáshoz. Hazautazás az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos városnézés Dublinban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére