3 napos utazás Szlovénia rejtett kincseinek nyomában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel, augusztus 20-án is

Ajánlat kód: 36778
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

53.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36778

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Szlovénia rejtett szépségét akár az augusztus 20-i hosszú hétvégén!

Időpontok

  • 2021.06.26.: , 53.900 Ft
  • 2021.08.20.: , 53.900 Ft
  • 2021.09.17.: , 53.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás autóbusszal
  • 2 éjszaka szállás Ljubljana környékén 3*-os szállodában, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Idegenforgalmi adó: 2 Euro/fő/éj
  • Programok költségei
    • VOX készülék (városnézéshez) 1.200 Ft/fő
    • Lombkorona sétány kb. 10 Euro/fő
    • Golte felvonó kb. 15 Euro/fő
    • Lipica kb. 21 Euro/fő
    • Skocjani barlang kb. 20 Euro/fő
    • Krizna jama barlang kb. 12 Euro/fő
    • Celje, vár kb. 5 Euro/fő

Felár

  • Fakultatív vacsora: kb. 14 Euro/fő/alkalom (helyszínen fizetendő)

Program

1. nap:

Budapestről reggel 06.00-kor, a Hősök teréről indulunk. Elsőként Szlovénia egyik új attrakciójához, a több, mint 1 km hosszú lombkorona sétányhoz látogatunk. A Maribor környéki Pohorje hegységben 1500 m magasságban alakították ki a sétányt, melyhez egy 37 m magas kilátótorony is tartozik, ahonnan, ha lehet, még lélegzetelállítóbb a látvány a környező hegyvidékre. A sétányon végig haladva a helyi erdőket ismerhetjük meg. Innen tovább haladunk a Golte felvonóhoz, mely az ország legnagyobb felvonója. Csodás panorámában lehet részünk fentről, ahol kellemes sétával tölthetjük az időt. Este Ljubljanához közeli szállodánkba érkezünk, ahol vacsorával búcsúztatjuk a napot (fakultatív)

2. nap:

Reggeli után napunk első állomása a 2012 óta Világörökségi listán szereplő Idrija városa lesz. Az idrijai csipke néprajzi szempontból óriási jelentőségű, a világ legfontosabb népművészeti emlékei közé sorolják. Programunk során a városi sétán kívül a Gewerkenegg várba is ellátogatunk, mely ma a Városi Múzeumnak ad otthont. Kiemelt darabjai az ásvány- és kőzettani gyűjtemény, valamint a csipke kiállítás. Napunk következő állomása Lipica lesz. A település az itt található lovászatról és lovas iskolájáról híres. Innen származik a világhíres lófajta, a lipicai. A majorságot még 1580-ban alapították, manapság a Szlovén Köztársaság egyik büszkesége.

A tükrökkel felszerelt fedeles lovardában megtekintjük a bámulatosan idomított paripák valóban látványos bemutatóját. Innen látogatás az UNESCO világörökségi listán 1986 óta szereplő Skocjani-barlangba. A Föld leghatalmasabb barlangtermeit, a külsőbb és fölsőbb csöndes barlangszinteket, beljebb pedig a barlang 110 méter átlagmagasságú főágát, az üvöltő vízeséseket, a változatos alakú és méretű, akár 25 méteres cseppköveket, gátakat egy kb. 2 km hosszú kiépített turistaúton élvezhetik a látogatók. Este visszautazás a szállodába, fakultatív vacsora.

3. nap:

Reggeli után napunkat a kevésbé ismert, de annál különlegesebb és látványosabb Krizna jama barlangban kezdjük. A barlang a felette lévő dombról, Krizna Goráról kapta a nevét. Különlegességei a mésztufa gátakkal elválasztott tavak, melyeknek kristálytiszta vize a Bloke-fennsíkról zúdul le a barlangrendszerbe. Ez a világon eddig feltárt leghosszabb tavas barlang. A szakértők szerint igen különleges, hogy egy ilyen hosszú barlangrendszernek csak egyetlen bejárata van, ami valószínűleg a barlang mennyezetének beomlásával keletkezett. Élővilága szintén egyedülálló. Innen utunk Celje városába vezet. A város az ország harmadik legnagyobb települése, mely már a kelták és a rómaiak idején is fontos szerepet töltött be. Celje leghíresebb látnivalója a vár, a Cillei család sasfészke, melyet Szlovéniában a legszebbként tartanak számon. A vár megtekintése és rövid séta után indulunk tovább. A késő esti órákban érkezünk Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos utazás Szlovénia rejtett kincseinek nyomában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel, augusztus 20-án is

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére