3 napos pihenés 2 személyre a bikácsi Zichy Park**** Hotelben, félpanzióval, wellness használattal – természetközeli élmények, vidéki ízek nyáron és ősszel

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

34.900 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34614

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Élvezzétek a természet közelségét, a hamisítatlan vidéki ízeket, a friss levegőt és a Zichy Park**** Hotel wellness részlegét!

Bikácson felejthetetlen, nyugodt pihenésre számíthatsz, hiszen a meseszép természeti környezetben, Kistápé Ligetben fekvő Zichy Park Hotel legfontosabb célkitűzései középpontjában a természet védelme és megőrzése, a hagyományok ápolása és tiszteletben tartása szerepel. A szálloda egyedülálló harmóniája a maga egységet képező épületeivel és környezetével egyedülálló módon ötvözi a vidék nyugalmát a modern kor vívmányaival, a klasszikus értelemben vett hagyományos értékeket az újdonságokkal.

A Zichy Park területén helyezkedik el a sokak által szívesen látogatott, skanzen jellegű, régi korokat felidéző, sváb építészeti stílusban épült Parasztudvar, amely korhű használati tárgyak bemutatásával jól szemlélteti a régi magyar állattartás és gazdálkodás körülményeit. A Parasztudvar szerves része a Baromfiudvar, a gyerekek által közkedvelt kacsaúsztató, valamint a népi hagyományokat megőrző melléképületek, a nyári konyha és a mai napig működő füstölő helyiség.

Az akár éjszakába nyúló szórakozás színhelye, a szállodától 150 méterre található Vincellér ház, saját "korcsmával", a Délibáb Sörözővel, ebből nyílik a Bortrezor és a borospince, amely az igény szerint megrendezésre kerülő borkóstolók helyszíne.

Zichy Park Hotel**** Bikács

Bikácson a vidék szépsége és történelme egyaránt lenyűgöző. Az itt töltött napok alatt mindkettőt megismerhetitek – a különleges élővilágot, a természet kincseit, és a történelmi hagyományokat, megmaradt emlékeket, épületeket. A hotel szobái a vendégek kényelmét szolgálják. A négycsillagos főépületben található standard és superior szobatípusok közül választhattok, akár egyedül érkeztek, akár kettesben. A családi szobákban pedig gyermekek és felnőttek is kényelmesen pihenhetnek, teret hagyva egymásnak.

A bikácsi Zichy Park Hotel wellness és spa élményeket is kínál vendégeinek. Válaszd a stresszmentes kikapcsolódást, vedd igénybe a masszázs, szauna és spa szolgáltatásokat, ahol az egész család kipihenheti a fáradalmakat, távol a város zajától.

Az étteremben a vidék ízeivel várnak egy tartalmas reggelire, ebédre vagy vacsorára. A főzőasszonyok eredeti családi recepteket használva készítik el Nektek a legfinomabb ételeket. Házi lekvárok, kézműves sonkák és sok hasonló finomság várnak Bikácson.

Részvételi díj
2019. augusztus 31-ig, 2 éjszaka 2 személyre, legolcsóbb csomagár 59.800 Ft
2019. őszi hónapok, 2 éjszaka 2 személyre, legolcsóbb csomagár 34.900 Ft

 

Gyermekkedvezmény

  • 3 éves kor alatt ingyenes

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • Szállás a választott szobatípusban (szobaszéf, WIFI, hajszárító, pipere bekészítés, légkondicionálás)
  • Bőséges büféreggeli Tolna megyei különlegességekkel, és változatos félpanziós vacsora a főzőasszonyok kedvenc receptjeiből
  • Pöttöm park látogatás, lócsutakolás, állatetetés a programajánlat szerint
  • Mini játszóház térítésmentes használata
  • Levendula SPA térítésmentes használata (Finn és Infra szauna, belső élménymedence és pezsgőfürdő, kültéri medence, Kneipp taposó, kültéri jacuzzi)
  • Benti fitneszterem
  • Animáció
  • Fürdőköpeny használat (gyermekek részére is)
  • ÁFA

Az ár nem tartalmazza

  • IFA 350 Ft / fő / éj (18 éves kor felett)
  • Esetleges felárak

Felár

  • Superior szoba 3.000 Ft / szoba / éjszaka

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére