3 napos őszi wellness 2 személyre a Thermal Hotel Harkányban, félpanzióval, wellness szolgáltatásokkal, gyógyvizes ivókúrával

Ajánlat kód: 34579
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

52.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34579

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Pihenjetek ősszel a Thermal Hotel Harkányban, ahol jókat ehettek, tartalmasan lazíthattok és megmártózhattok a híres harkányi termálvízben is!

Felhasználható

  • 2019. október 1-december 23. között

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 2 éjszaka szállás
  • Bőséges félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli, svédasztalos vagy 4-fogásos vacsora)
  • Beltéri élményelemekkel felszerelt úszómedence használata
  • Alpesi Szaunafalu (Finn- és bio szaunák) korlátlan használata
  • Gőzfürdő használat
  • Sótéglával kombinált infraszauna használata
  • Min. 4 éj esetén 1 x 15 perces frissítő masszázs / felnőtt
  • Hétköznapokon aquafitness órákon való részvétel
  • Ivókúra a harkányi gyógyvízzel
  • Fürdőköpeny a szobában
  • Szobaszéf használata
  • Ingyenes internet (WI-Fi) használat
  • Zárt parkoló használata

Az ár nem tartalmazza

  • IFA 500 Ft / fő / éj

Gyermekkedvezmény (A szülővel egy szobában, pótágyon történő elhelyezés esetén.)

  • 0-6 éves korig ingyenes
  • 6-12 éves korig 50 % kedvezmény a megadott pótágy árból
  • 12-16 év: a teljes pótágyár fizetendő
  • 16 év felett a teljes ár számolandó

Harkány a Dél-Dunántúl legismertebb és legkedveltebb mediterrán gyógyüdülőhelye. Pécstől 25 km-re, Villány kellemes és páratlan borvidékétől pedig mindössze pár km-re helyezkedik el. A település hírneve, Harkány gyógyturizmusban betöltött szerepe határainkon túl is ismert, így például Közép-Európában elismert üdülő- és gyógyfürdőhelyként tartják számon.

A fürdő évente több mint egymillió látogatót vonz Baranya déli részére. Ez az ország déli, mediterrán éghajlatú településén elhelyezkedő gyógyfürdő az év minden napján várja a kikapcsolódni és gyógyulni vágyó vendégeit. Gyógyszolgáltatásai keretében a harkányi gyógyvíz kiválóan alkalmas számos ízületi, mozgásszervi, reumatikus és csontrendszeri betegségekben szenvedők kezelésére.

A hagyományos gyógyszolgáltatások mellett azonban további kikapcsolódás is várja az ide érkező látogatókat, családokat. Így például a látványfürdő, a legkisebbeknek a 10-60 cm vízmélységű gyermekmedencék és a lepke medence, amely a nagyobb gyermekeknek kínál szórakozási lehetőséget 3000 m2-es vízfelületével. A medencéktől távolabb kialakításra kerülő Baba-mama park a kisgyermekek tisztába tételét, ételeik melegítését és a nyugodt sziesztát biztosítja. A pihenéshez és kikapcsolódáshoz függőágyak, pihenőágyak, homokozó és egyéb játékok állnak rendelkezésre. A strandon óriáscsúszda is üzemel.

Thermal Hotel Harkány

A Dél-Dunántúl egyetlen gyógyszállodája, a Thermal Hotel Harkány megújult formában, de régi vendégszeretettel várja a feltöltődni, pihenni, kikapcsolódni és gyógyulni vágyó Vendégeit!

A régió legismertebb és legkedveltebb fürdővárosában elhelyezkedő szálloda mediterrán jellegű, kellemes környezetben kínálja kényeztető szolgáltatásait és biztosítja a pihentető kikapcsolódást 131 db superior és standard kategóriájú, elegáns és modern stílussal ötvözött szobáiban, apartmanjaiban.

A 850 m2-es wellness részlegen úszásra alkalmas és masszázselemekkel felszerelt, élményelemekkel bővített úszómedence, egyedülálló hangulatot árasztó szaunafalu, finn-, bio-, és infraszaunákkal és gőzkabinnal biztosítják a teljes ellazulását. Az egyedi törökfürdő kényeztető kezelése fantasztikus élményt nyújt! Masszázsok széles választékát kínálják a fáradt izmok és test kényeztetésére, így minden Vendég megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelőt.

Lehetőséged van a méltán világhírű harkányi gyógyvizet belső és külső medencékben élvezni. Az egészségmegőrzést, gyógyulást és esetleges kezelést szakképzett személyzet segíti. A gyógyászati részleg kitűnően felszerelt a mozgásszervi problémák kezelésére, reumatológus szakorvosok és gyógytornászok kérésére azonnal rendelkezésre állnak. A harkányi gyógyvíz jótékony és egyedülálló gyógyító ereje a mozgásszervi problémák kezelése mellett a nőgyógyászati gyulladások, meddőség kezelésében és bőrgyógyászati problémák tünetmentesítésében is hatékony gyógyírt jelent.

Tekintélyes szakmai múlttal rendelkező szakácsok a hagyományok mellett a korszerű táplálkozás kívánalmait szem előtt tartva készítik ételeiket. Így a magyaros ízektől a modern konyha remekeiig sorakoztatják fel ételválasztékukat, a vegetáriánus, ételallergiás illetve speciális diétát követő vendégek részére pedig külön étrendet állítanak össze. Az ételválasztékunkat a közeli Villányi Borvidék borai teszik teljessé!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos őszi wellness 2 személyre a Thermal Hotel Harkányban, félpanzióval, wellness szolgáltatásokkal, gyógyvizes ivókúrával

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére