3 napos nyaralás Horvátországban, buszos körutazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

5.000 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Kerekedjetek fel nyáron Horvátországba és a tengerpartra!

Opciók

  • 2022. július 15.: Előleg: 5.000 Ft
  • 2022. augusztus 5.: Előleg: 5.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 49.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 5.000 Ft, a fennmaradó 44.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállás **/*** hotelben (saját fürdőszobás szobákban)
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (partnerünknél fizetendő)
  • VOX készülék: 1.350 Ft/fő/3 nap (partnerünknél fizetendő)
  • Idegenforgalmi + városbelépési adó: 200 kuna/fő (helyszínen fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 1.650 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 év felett): 3.300 Ft/fő
  • Belépők (változhat): kb. 5 HRK/fő

Felár

  • Vacsora felár: 8.000 Ft/fő (2 vacsora)
  • Egyágyas felár: 16.000 Ft
  • 35 fő alatti létszám esetén 6.000 Ft/fő felár fizetendő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap:

Indulás reggel 6:00-kor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpartról (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Kora délután érkezünk meg Horvátország legnagyobb kikötővárosába, Rijekába, ahol idegenvezetőnkkel városnézés következik. Gyalogos városnézésünk során megtekintjük az óvárost, a Szent Vitus Dómot, Városházát, Óratornyot, Kapucinus templomot, Nemzeti színházat, Kegytemplom, Trsat-i várat, Trsat-i lépcsőt stb…. Városnézés után tovább utazás, este a szállás elfoglalása.

2. nap:

Reggeli után tovább utazás a Magyar turisták által kedvelt üdülőhelyére, Selcere, egy szelektől védett öbölben elhelyezkedő városkába ahol a kedves, vendégszerető hangulat, és a nyugalom varázsolja el az ide érkező turistákat. A városka nem csak a szemünket kápráztatja el, hanem kiváló lehetőséget nyújt egy kis felfrissülésre is. Egész napi strandolási lehetőség. Betonozott strand sekély homokos részekkel, mely gyermekeknek kiváló. Úgynevezett "Kék zászlós" kitüntetésben részesült, mely a minőségi szolgáltatások és a tengervíz tisztaságának szimbóluma.

A strandon napernyők és napágyak bérelhetők, amik az erős napsütéstől nyújtanak védelmet. A tengerbe lépcsőkön is be lehet menni. A strand felett több vendéglátóipari egységet talál felfrissüléshez, ajándékboltok, illetve strand cikkeket árusítő üzletek sora várja a turistákat. A gyermekek a közelben levő élményparkban játszhatnak, ahol egy nagy aquagan és gyermekváros is van. Este a szállás elfoglalása.

3. nap:

Reggeli után korai indulás. Útközben látogatást teszünk Zágrábban, ahol gyalogos városnézést teszünk idegenvezetőnkkel. Felfedezzük Zágráb történelmi városrészét: Felsőváros, Alsóváros és a Káptalandomb - mely a zágrábi érsekség központja - legfőbb látnivalója a Zágrábi Katedrális. Alapítását I. László magyar királynak köszönheti. Itt található a Habsburgellenes összeesküvés miatt 1671-ben lefejezett Zrínyi Péter és Frangepán Ferenc, valamint az 1848-as időkből ismert Jellasics bán síremléke is, és még a világ legkisebb siklóját is kipróbálhatjuk. Délután tovább utazás érkezés Magyarországra az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos nyaralás Horvátországban, buszos körutazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.08.05.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére