3 napos körutazás Szlovéniában, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – vár a Skocjan-barlang, a Palenk-vízesés, Ljubljana, Piran és a Vipava-völgy

Ajánlat kód: 39690
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

94.600 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 39690

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nemcsak a Bledi-tó csodálatos Szlovéniában! Fedezd fel szomszédunk hasonlóan gyönyörű tájait!

Időpontok

  • 2024.05.17.-19.: , 94.600 Ft
  • 2024.10.11.-13.: , 94.600 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást luxus autóbusszal
  • 2 éjszaka szállást 3*-os hotelben
  • Reggelit
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi illeték: 3.900 Ft/fő
  • Belépőjegyek
  • Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás: 530 Ft/fő/nap (80 év alatt)
  • Útlemondási biztosítás: a részvételi díj 2,5%-a

Felár

  • Vacsora 2 alkalom: 14.900 Ft/fő (igény szerint)
  • Egyágyas felár: 18.200 Ft//fő

Csatlakozási lehetőség

  • Miskolc, Mezőkövesd, Gyöngyös, Hatvan, Budapest, Székesfehérvér, Siófok, Nagykanizsa

Program

1. nap Indulás a kora reggeli órákban. Utazásunk első állomása a mesés Logarska-dolina, alpesi jellegű völgye. Séta a csipkés hegyláncok közé szorult vadvirágos völgyben, ahol megcsodálhatjuk a Palenk-vízesét. Délután Ljubljanába indulunk, útközben a Kamnik Alpok által szegélyzett Kamnik hangulatos utcácskáin teszünk egy sétát. A város páratlan szépségét gyönyörű fekvése adja. Kora délután érkezés a szlovén fővárosba, Ljubljanába. Séta az óvárosban, amely során megtekintjük a várat, a székesegyházat, valamint a Tromostovje-hármas kőhidat, a Sárkányhidat és a Ferencesek templomát. Este a szállások elfoglalása Ljubljana környékén.

2. nap Kirándulás a hatalmas méretekkel rendelkező (1400 m hosszú, helyenként 150 m magas földalatti szurdokvölgy), UNESCO világörökség részét képező, Skocjan-barlanghoz. Innen a szlovén tengerpart legszebb városába, Piranba vezet utunk. Szűk, macskaköves, kis középkori sikátorokban sétálunk fel a Szent György templomhoz és a városfalhoz, ahonnét szép kilátás nyílik a városra és környezetére. Ezután az ország egyik leghíresebb borvidékét, a Vipava-völgyet keressük fel, ahol a Vipava-folyó lankás partjain hosszasan húzódnak a szőlőültetvények, s a bájos, kis, mediterrán jellegű Vipava városka ideális a környék borainak megkóstolására. Visszautazás a szállásra.

3. nap Reggeli után ismerkedés Novo Mesto városával, mely a Krka folyó egyik kanyarulatában épült. Sétánk során felkeressük a Városházát, a Berg utcát, követvén a folyót, s a Fő-teret – melyet az árkádos épületek, kávézók, szökőkút, valóban a város leghangulatosabb részévé tesz. Kora délután Otocec várához látogatunk, mely a Krka-folyó által körülölelt kis szigeten helyezkedik el. A felújított kastély megőrizte gótikus és reneszánsz stílusjegyeit - ma szállodaként üzemel. Hazaindulunk, útban hazafelé rövid pihenő Trojaneban, a híres és hatalmas fánkok hazájában. Hazaérkezés késő éjjel.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

3 napos körutazás Szlovéniában, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – vár a Skocjan-barlang, a Palenk-vízesés, Ljubljana, Piran és a Vipava-völgy

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
50 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére