3 napos körutazás Kelet-Magyarországon, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42670
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

83.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42670

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Debrecenbe és a Hortobágyra!

Opciók

  • Július 20 - 22.: , 83.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők kb.: 13 300 Ft
  • Utasbiztosítás

Felár

  • Fakultatív vacsora (2 alkalom): 15 000 Ft
  • Egyágyas szoba felára: 18 000 Ft
  • Prémium szoba felára: 10 000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED / PÉCS – BUDAPEST – KÉKESTETŐ – HORTOBÁGY – DEBRECEN

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről és Pécsről Budapestre. Mindkét útvonalon további felszállási lehetősége­ket biztosítunk, Budapest után kelet felé indulunk. Első meg­állónk a Kékestetőn lesz. Hazánk legmagasabb csúcsa a Kékes, amely 1.014 méterrel emelkedik a tenger szintje fölé. A gyö­nyörű panorámájának és a friss, magaslati levegőjének köszön­hetően a túrázók kedvelt célpontja, de itt találjuk az ország leghosszabb lesiklópályáját is. Mi is megtekintjük, és szép képeket készíthetünk a tájról. Továbbutazunk a Hortobágyra, ahol szintén megállunk egy fotóstop erejéig. A Kilenclyukú Híd hazánk leghosszabb kőből épült közúti hídja. Jelenleg is a nagy forgalmú 33-as főút halad át rajta. Ezen az úton jutunk el Debrecenbe, az ország második legnépesebb városába. Először a Déri Múzeumba látogatunk el. A névadó, Déri Frigyes adományozta gyűjteményét Debrecennek, melyben többek között egyiptomi, görög, kínai és mongol műtárgy is található. A múzeum fő látványossága azonban a Munkácsy-trilógia, mely Krisztus szenvedéstörténetét dolgozza fel. A monumen­tális méretű alkotások különlegessége, hogy maga Munkácsy sem látta együtt a három, bibliai témát feldolgozó festményét. A napot debreceni városnézéssel zárjuk. A kálvinista Rómaként emlegetett település a magyarországi reformáció felleg­vára. Sétánk során lefényképezhetjük a Nagytemplomot és a Református Kollégiumot, megtekintjük a belváros nevezetessé­geit. Kora esti órákban elhagyjuk Debrecent és szállásunkra uta­zunk (2 éj). Fakultatív vacsora a szállodában.

2. NAP: NYÍRBÁTOR – MÁRIAPÓCS – SZATMÁRNÉMETI

A délelőtti programunkat Nyírbátorban kezdjük, ahol megcso­dáljuk Magyarország legnagyobb gótikus templomát, csúcs­íves ablakait. A harangtorony országunk legnagyobb és az egyik legöregebb haranglába. Következő programunk a máriapócsi barokk stílusban épült görög katolikus templom meglátoga­tása. Ez hazánk egyik legjelentősebb búcsújáróhelye, hírnevét egy több száz éves könnyező Mária ikonnak köszönheti. Még II. János Pál pápa is elzarándokolt ide, később Magyarország Nemzeti Szentélyévé nyilvánították Máriapócsot. Ezt köve­tően átmegyünk Romániába és felkeressük Szatmárnémetit, ahol gyalogos városnézést teszünk. Megtekintjük a Dácia (volt Pannon) szálloda szecessziós épületét, a római-katoli­kus székesegyházat, a Tűztornyot, a Városházát és a színhá­zat. Szabadprogramunk után visszautazunk Magyarországra. Szállás, fakultatív vacsora.

3. NAP: TÁKOS – CSARODA – VAJA – NYÍREGYHÁZA – BUDAPEST

A reggelit követően nyírségi kis településekre fogunk elláto­gatni, melyek számos kincset rejtenek. Tákoson járva megcso­dáljuk a Felső-Tisza vidékének egyik legszebb és legismertebb református templomát, a népi építészet remek alkotását. Szemügyre vesszük a mennyezeten található, virágmotívumo­kat ábrázoló festett kazettát. Tudták, hogy „mezítlábas Notre Dame”-nak is hívják? Az okát elmesélik Önöknek. Következő megállónk a csarodai késő román stílusú református templom. Mosolygós szentek templomának is szokták nevezni, miért? Idegenvezetőnk erről is mesél. Továbbutazunk Vajára, ahol meg­tekintjük a jó állapotban lévő várkastélyt. A kiállítási tárgyak elsődlegesen Rákóczi fejedelem korát mutatják be. Vaja után a megye központját keressük fel, Nyíregyházát. Városnézésünk során megcsodáljuk a szépen felújított belvárost. Ezt követően kimegyünk Nyíregyháza-Sóstóra, ahol szabadprogram. Aki sze­retné körbesétálhatja, nézelődhet a tó körül, de lehetőség nyí­lik az állatkertet is meglátogatni. A Nyíregyházi Állatpark három évben is elnyerte Európa legjobb állatkertje kitüntetést (2015, 2018, 2020). 17 óra körül indulunk vissza Budapestre, ahonnan a szegedi, pécsi vonalon felszállt utasainkat hazaszállítjuk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos körutazás Kelet-Magyarországon, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére