3 napos körutazás Boszniában, busszal, reggelivel, egy vacsorával, 3*-os szállással, idegenvezetéssel – vár Szarajevó, a piramisok és Mostar

Ajánlat kód: 38185
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

54.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38185

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerd meg a misztikus Boszniát akár a pünkösdi hétvégén!

Opciók

  • 2022. szeptember 9-11.: , 54.900 Ft
  • 2022. október 7-9.: , 54.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást - 3*-os szálloda Szarajevó környékén (2-3 ágyas fürdőszobás szobák, ingyenes WiFi)
  • Reggelit és az első napi vacsorát
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási biztosítás díját (2%)
  • Üdülőhelyi díjat 10 EUR
  • Belépők kb. 60 KM (kb. 30 EUR)
  • Fakultatív program: rafting túra (neoprén felszereléssel és ebéddel): 50 EUR/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 9.900 Ft/fő
  • Mostari vacsora (csevapcsicsa és egy ital): 3.000 Ft/fő

Program

1. nap: Szarajevó

Indulás reggel 05.30-kor Budapestről. A délutáni órákban megérkezünk és megismerkedünk ennek a szív alakú országnak „büszke” fővárosával, Szarajevóval. Itt kelet és nyugat kultúrája találkozik, ez a világ egyetlen városa, ahol néhány száz méteren belül katolikus és ortodox templom, mecset és zsinagóga is található. Megtekintjük a Császár-Dzsámit, majd felkeressük azt a helyet, ahol merénylet áldozata lett Ferenc Ferdinánd osztrák trónörökös. Sétánkból természetesen nem marad ki az ismert Bascarsija - a kézművesek utcája sem. A várossal való ismerkedés után a szállás elfoglalása és vacsora.

2. nap: Konjic, Blagaj, Mostar, rafting lehetőséggel

Ízletes reggeli után dél felé veszünk irányt. Félúton megállunk a Neretva folyó mentén fekvő, kis bűbájos vársokában, Konjicban. A város központján áll a XVII. századból származó 6 lyukú kőhíd, mely a mostari híd mellett az Oszmán birodalom legszebb hídjai közé tartozik. Amíg a többiek szebbnél szebb fotókat készíthetnek, addig a merészebbek fakultatív program keretében, kipróbálhatják a rafting túra izgalmait, profi túravezetőnk segítségével, egy folyó melletti grill ebéddel (a rafting túra résztvevői nem tudják megnézni Blagajt, hisz ők csak Mostarban csatlakoznak újból a csoporthoz). A csoport folytatja útját Blagaj felé. Blagaj-ban teszünk egy sétát a gyönyörű környezetben, a sziklafalba épült derviskolostorban, a Buna folyó forrásnál. Valóban nem mindennapi látvány!!

Következő megállónk koronázza meg a mai napot: a Neretva partján fekvő város, a tragikus sorsú Mostar. A jellegzetes, hangulatos, muszlim utcákon sétálva elérjük a lenyűgöző, újjáépített kőhidat, mely a kultúrákat kapcsolja össze Boszniában. Hisz nem véletlen, hogy ez a történelmi jelentőségű híd a Világörökség része lett. Majd a Koska Mehmed Pasa dzsámi szépségét nézünk meg, mely Mostar legismertebb dzsámijának számit. Jó formában lévő utasaink a kilátóhoz is felmehetnek. S hogy jobban megérthessük a helyi lakosságot a mostari történelmi múzeumba is benézünk. A városnézés után szabad idő. Mindazok, akik igénylik, jellegzetes helyi vacsorán vehetnek részt, ahol megízlelhetik az ízletes mostari csevapcsicsát. Vacsora után visszaindulás Szarajevóba, a szálláshelyre. 

Rafting túra (neoprén felszereléssel): 50 EUR/fő.

3. nap: Visoko Piramisok, kőgolyók

Reggeli után elbúcsúzunk Szarajevótól és megismerjük az ország misztikus arcát is. Felkeressük a Visoko településen található, sokat vitatott piramisokat, vagy csak piramis formájú hegyeket? Legnagyobb köztük a Nap piramis. Megnézzük a Piramisok alagútját, melyből eddig 850 métert nyitottak meg a nyilvánosság előtt. Idegenvezetőnk megmutatja a rovásírást és ráérezhetünk a feltételezett bioenergia hatására az alagútban és az előtte fekvő parkban. Buszunkkal továbbhaladva megállunk a nemrég talált hatalmas kőgolyóknál. Ezek a kőgolyók Európa legnagyobbjai közé tartoznak és - talán - több, mint 13000 esztendősen, régi, letűnt civilizációkról mesélnek. Sétával felfrissülve elindulunk Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos körutazás Boszniában, busszal, reggelivel, egy vacsorával, 3*-os szállással, idegenvezetéssel – vár Szarajevó, a piramisok és Mostar

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére