3 napos körutazás a Dél-Alföldön, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42671
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

62.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42671

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj Szegeden és Makón, fedezd fel Arad és Ópusztaszer történelmi látnivalóit!

Opciók

  • Július 20 - 22.: , 62.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 10 500 Ft
  • Utasbiztosítás

Felár

  • Fakultatív vacsora (2 alkalom) 9 500 Ft
  • Egyágyas szoba felára 12 000 Ft

Program

1. NAP: DEBRECEN / PÉCS – BUDAPEST – KECSKEMÉT – ÓPUSZTASZER – SZEGED

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Debrecenből és Pécsről Budapestre. Mindkét útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk, Budapest után első megállónk Kecskemét, a Hírös város. A belváros szecessziós hangulata már az első pillanatban magával ragadja az embert, aminek egyik legszebb bizonyítéka a Cifrapalota. Ezt követően Ópusztaszerre utazunk. A Történeti Emlékpark az ország egyik leghíre­sebb történelmi emlékhelye és szabadtéri néprajzi múzeuma. Különlegessége a Rotunda épületben kiállított Feszty Árpád: A magyarok bejövetele című monumentális körképe. A komp­lex élményt nyújtó szabadtéri múzeum része egy „nomád park” is, ami Eurázsia sztyeppéinek világát idézi fel jurtákkal. Ópusztaszeri programunk után rövid utazást követően Szegedre érkezünk, ahol először buszos városnézés keretében mutatjuk meg Szeged legfontosabb városrészeit, látni fogjuk a XV. szá­zadból származó Havas Boldogasszony templomot, Hősök Kapuját és a Tiszapartot. Ezután egy kellemes sétát téve felfe­dezzük a „Napfény városának” legszebb részeit. Kívülről meg­tekinthetjük a Dómot a Dóm térrel együtt, korzózunk a Kárász utcán, látni fogjuk a Széchenyi teret a Városházával és a Sóhajok hídjával, több fantasztikus szecessziós palotát és az egyetem épületét is. Lefényképezhetjük Magyarország második, a világ negyedik legnagyobb funkcionáló zsinagógáját. Este indulunk a szállásunkra, mely Szeged közelében lesz, fakultatív vacsora.

2. NAP: MAKÓ – ARAD – BÉKÉSCSABA

Reggeli után elmegyünk Makóra, ahol gyalogos városnézést teszünk. 1998-ban épült az első Makovecz-épület a városban és mára a Kossuth-díjas építészhez köthető alkotások száma elérte a tizenhármat. Természetesen a világhírű makói hagyma törté­nete is kibontakozik a nap során, amelynek hírneve összefonó­dik a makói zsidóság történelmével, akik hagymával kereskedtek és híressé tették azt. Utunkat Romániában folytatjuk és látoga­tást teszünk Aradon. Megtekintjük az 1849. október 6-án kivég­zett vértanúk emlékhelyét. Sétálunk a központban és érintjük a vár mellett felállított emlékoszlopot is, mely a kivégzésre emlé­kezik. Rövid koszorúzás után folytatjuk utunkat és visszaté­rünk Magyarországra. A határátlépés idejének függvényében városnézés Békéscsabán, mely méltán híres a gasztronómiai különlegességeiről és rendezvényeiről, például a Hungarikumnak számító Csabai kolbászról. Érdekesség, hogy a festőgéniusz, Munkácsy Mihály Békéscsabán először asztalosinasként kezdett el dolgozni. Este Békéscsabán fakultatív vacsora, szállás.

3. NAP: BÉKÉSCSABA – GYULA – SZARVAS – BUDAPEST

Reggeli után Gyulára utazunk. Először sétálunk a belváros­ban, mely során megállunk a Százéves Cukrászdánál, ami való­jában jóval idősebb a nevénél. Több, mint kétszáz éves és ez Magyarország második legrégebbi cukrászdája, ahol meg is kós­tolhatjuk a finomságokat. Ezt követően felkeressük a település jelképét, a gyulai várat, aminek falai Szigetvár eleste után siker­rel álltak ellen Szulejmán harmincezres seregének. Különleges hangulatával ma nyári színházi estéknek ad otthont a szín­házkedvelők nagy örömére. Átsétálunk a török idők után épült Almásy-kastélyhoz. Ez az első magyarországi kastély, amely­ben színjátékot tartottak már 1746-ban. Erkel Ferenc a Bánk bán egyes részeit itt szerezte, míg Munkácsy Mihály e falak között kezdett ismerkedni a festészettel. A barokk kastélyt szé­pen felújították és nagyon látványos kiállítást alakítottak ki benne. Délután érkezünk Szarvasra, a vízparti kisvárosba, ahol megnézzük a Holt-Körös partján elterülő arborétumot. Minden évszakban változatos képet mutat, köszönhetően a világ számos országában őshonos, de itt is megtalálható fa- és cserjefajok­nak. Ha szerencsések vagyunk, akár kék pávákkal is találkozha­tunk. Aki szeretne a szomszédságában lévő Mini Magyarország nevű makettparkba is bemehet. A rendkívül részletgazdag, speciális technológiával készült makettekből álló park nem csak lélegzetelállító látványt, de interaktív élményt is nyújt, hiszen az ország legnagyobb szabadtéri vasútmakett pályája is egy­ben. Programunk után buszra szállunk és Budapestre utazunk. Visszaérkezés 21 óra körül. Ezt követően a pécsi és a debreceni útvonalon felszállt utasainkat a felszállási helyükre szállítjuk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos körutazás a Dél-Alföldön, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére