3 napos kirándulás Velencébe és a Postojna-cseppkőbarlangba, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

7.000 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Sétálj a lagúnák mentén Velencében és fedezd fel a mesés Postojna-cseppkőbarlangot!

Időpontok

  • 2023-08-18: Előleg: 7.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 69.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 7.000 Ft, a fennmaradó 62.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Utazást busszal
  • 2 éjszaka szállás
  • Reggeli
  • Szervezés
  • Magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 1.650 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 3.300 Ft/fő
  • Hajójegy: Punta Sabbioni -Murano-Burano-Velence-Punta Sabbioni+ városbelépő: 55 €/ fő (kötelező, tartalmazza a 10€/fő Idegenforgalmi belépőt Velencébe!)
  • 35 fő alatti létszám esetén 6.000 Ft/fő felár fizetendő
  • Belépők hozzávetőleges árai
    • Postojnai barlang: 31 EUR/fő + 3 EUR/fő audioguide
    • Miramare kastély: 8 EUR/fő

Felár

  • Vacsora felár: 17€/fő/alkalom (helyszíni fizetéssel)
  • Egyágyas felár: 20.000 Ft
  • Fix ülőhely a buszon 3.000 Ft

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap

Indulás reggel 6:00-kor, a Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Út közben rövid látogatás Triest- ben, ahol a mediterrán hangulatú kerttel övezett Miremare-kastélyt tekinthetjük meg. Este a szállás elfoglalása Velence környékén.

2. nap

Reggeli után áthajózás Murano, és Burano szigetére: Először áthajózás Murano szigetére, ahol egy üvegfúvó műhelyben a szemünk előtt készíti el az üvegmester a sziget híres üvegfiguráit. Felejthetetlen élményt nyújt, ahogy egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól. Majd Burano szigetére hajózunk, mely csipkéjéről és színes házairól híres. A szigeten ellátogatunk az egyik csipkekészítő manufaktúrába, ahol a sziget idősebb lakói kézzel készítik a buranoi csipkét.

Következő állomásunk Velence. Gyalogos városnézés: Séta a Szláv rakparton, látogatás a San Zaccaria Egyházkerületben, majd a város szívébe érve a Dózse Palota, a Szt. Márk Bazilika, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle és Prokurátori Paloták következnek. Utunkat a város "Váci utcáján" - a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig. Ezt követően szabadprogram. Este visszatérés a szállásra.

3. nap

Reggeli után a szállás elhagyása. Indulás Szlovéniába, ahol megtekintjük a Postojnai cseppkőbarlangot. A barlangba kisvonattal jutunk be, ahol ezt követően gyalogosan fedezzük fel a szebbnél- szebb cseppkőképződményeket. A túra végén láthatjuk a barlang legvédettebb állatát, az emberhalat (barlangi vakgőte) is. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kirándulás Velencébe és a Postojna-cseppkőbarlangba, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.08.18.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére