3 napos kirándulás Szlovéniában a Bledi-tóhoz és Kranjska Gorába, buszos utazással, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42360
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

98.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42360

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Szlovénia legszebb alpesi tájait!

Opciók

  • 2024. május 18-20.: , 98.900 Ft
  • 2024. június 28-30.: , 98.900 Ft
  • 2024. szeptember 6-8.: , 98.900 Ft
  • 2024. október 18-20.: , 98.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást - 03.15-03.17. H.Park 4*, 05.18-20. ; 06.28-06.30. ; 09.06-09.08. 10.18-10.20. H.Savica 4*
  • Reggelit
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt
  • Ziva wellness központban a fedett, termálvizes medence használatát

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 7 év felett: 20 EUR/fő
  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (2,8%)
  • Belépőket: kb. 100 EUR/ fő. (Bledi-tó pletna és kis sziget, bledi vár, Predjemai vár, Postojnai cseppkőbarlang)

Felár

  • 2 vacsora (svédasztalos): 13 900 Ft/fő (35 Eur/fő)
  • Egyágyas felár: 28.900 Ft-37.900 Ft

Program

1. nap: Ljubljana, Bledi-tó, Bledi vár
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Délutáni órákban érkezés az ország fővárosába, Ljubljanába. A barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak a városban. Városnézés után ki-ki kedve szerint sétálgathat még a látnivalók bűvöletében. Majd a Bledi-tóhoz utazunk, itt először a várat keressük fel (belépő ellenében), mely udvarából pazar kilátás tárul elénk a Bledi-tóra, a várban található kiállítás is megtekinthető. Szállás a Bledi-tónál. Vacsora előtt és után mindenki kedve szerint sétálhat még egyet a tó partján és élvezheti kivilágított bledi vár látványát!

2. nap:  Kranjska Gora, Jasna tó, Bledi-tó, pletnázás, Vintgar szurdok (kívéve márciúsi időpontban még zárva van)
Ízletes reggeli után irány a Kranjska Gora, mely egy igazi, alpesi üdülőhely az olasz- osztrák - szlovén határ találkozásánál. Alpok kopár, vagy éppen havas csúcsai fenséges látványt nyújtanak. Körbejárjuk a Jasna tavat, mely a mesés színeiről híres. Szabadidő keretében lesz idő lesétálni a völgybe, ahonnan pazar kilátás nyílik az az óriási hegyekre, vagy felkereshetjük a helyi árusokat, akik kiváló, helyi specialitásokat kínálnak. Következő megállónk Szlovénia nyitott szurdoka, Vintgar. Egy kellemes séta alatt varázsol el minket a Radgona folyó, a hegyek között vájt szurdokainak szépségével, a mélyben sebesen rohanó folyóval és a legmagasabb szlovén vízeséssel (belépő ellenében). Visszatérve a Bledi-tóhoz, idegenvezetőnkkel áthajózhat a "pletna" nevű kishajóval (külön térítés ellenében) a tó közepén található apró szigetre, ahol egy IX. századi templom áll kívánság haranggal (belépő ellenében látogatható). Ezt követően, szabadidő keretében, sétálhatunk a tó körül, lovaskocsikázhatunk, vagy strandolhatunk egyet a termálvizes medencében (némelyikből pazar kilátás nyílik a tóra) . Ez egy valóban kellemes nap!

3. nap: Predjamai vár, Postojnai cseppkőbarlang
Ízletes reggeli után búcsút intünk a szépséges Bledi-tónak, és Európa legnagyobb látogatható barlangját keressük fel. A Postojnai cseppkőbarlang a természet világhírű csodája, ahol egyszerre láthatja a barlangi képződményeket és a magas, földalatti termeket. 3,5 km utazás után (földalatti vasút) után, kb. 1,5 km-es séta során csodálhatjuk meg a barlang szépségét. Majd a karsztvidék lovagi mesevilágába is bepillanthatunk a Predjamai várban. Ez a világ egyetlen vára, mely 123 méter magas szikla közepén áll, már több mint 800 éve. Rövid szabad idő után élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre esti órákban. 

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

3 napos kirándulás Szlovéniában a Bledi-tóhoz és Kranjska Gorába, buszos utazással, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére