3 napos kirándulás Dél-Erdélyben és a Déli-Kárpátokban, buszos utazással, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 39366
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

44.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39366

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány Arad, Temesvár, a Kazán-szoros, Vajdahunyad, Déva és Nagyvárad – akár az október 23-i ünnepi hétvégén is!

Opciók

  • 2021. október 22 - október 24.: , 44.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal
  • 1 éjszaka Herkulesfürdőn vagy környékén 3* szállodában
  • 1 éjszaka Vajdahunyadon vagy környékén 3* szállodában
  • Idegenvezetés
  • Szervezési díj és ÁFA

Az ár nem tartalmazza

  • Helyszínen fizetendő belépők és járulékos költségek ára: kb. 200 RON / fő
  • BBP biztosítás (külön köthető): 510 Ft/fő/nap-tól
  • Sztornó biztosítás (külön köthető): a teljes díj 5%

Felár

  • Egyágyas felár: 12.500 Ft (csak az az utas fizeti, aki egyedül van egy szobában)
  • Fakultatív félpanzió (2 vacsora + 2 reggeli): 9.000 Ft

Program

1. nap: Nyíregyháza – Debrecen – Arad – Temesvár – Karánsebes - Herkulesfürdő

Rövid pihenőkkel elutazás Nyíregyházáról és Debrecenből a kora reggeli órákban. Határátkelés Ártándnál, majd érkezés Aradra, ahol városnéző sétát teszünk. (Megbékélés park, Szabadság-szobor, a 13 aradi vértanúk emlékműve). Innen a vesztőhelyre indulunk, az Obeliszkhez, mely a vértanúk földi maradványait őrzi(megemlékezés, koszorúzás). Következő állomásunk Temesvár, a diktatúra megdöntéséhez vezető események városa, a Bánát központja. Ezután városnéző séta következik (Dóm-tér, Dómtemplom, szerb ortodox székesegyház, szerb püspöki palota, Szentháromság szobor, katolikus püspöki palota, bástya és a Hunyadi-palota). Rövid szabadprogram után Karánsebesenre indulunk láthatjuk a monarchia idejében épült palotákat, templomokat, fogadókat. Késő délután érkezés a Cserna folyó völgyében fekvőHerkulesfürdőre, séta már a római időktől gyógyvizéről ismert európai hírű üdülővárosban. Szállás elfoglalása Herkulesfürdőn, vagy környékén. (1 éj)

2. nap: Orsova – Kazán-szoros – Vajdahunyad

Reggel rendkívüli kalandos élmény vár ránk a Duna egy gyönyörű szakaszán. Orsován lehetőség van egy 3 órás hajóútra a Kazán-szorosban, - ahol az Al-Duna tör át a Déli-Kárpátok vadregényes sziklás területén, mely lenyűgöző látvány. Útközben látjuk majd Traianus császár tábláját, Decebal szobrát, szoros égbe meredő szikláit. Továbbutazunk Vajdahunyadra, ahol a Hunyadi család „a várak királyának” nevezett lovagvárát tekintjük meg. Este szállás elfoglalása Vajdahunyadon. (1 éj)

3. nap: Déva – Kiskohi Medve- barlang – Nagyvárad - Debrecen Nyíregyháza

Reggel látogatás a Magos Déva várába. A Dévát uraló várhegy vulkanikus oromzatára felvonóval jutunk fel. Az erődítmény falai közül káprázatos kilátás nyílik a tájra. Ezután a várhegy lábánál fekvő királyi udvart - mai nevén „Magna Curia” - amely látogatjuk meg Bethlen Gábor reneszánsz “nagy udvarháza”. A XVIII.századi Erdély híres szépségének, a Murányi Vénusznak is otthona volt. Következő megállónk a Bihar-hegység lábánál fekvő kiskohi Medve-barlang, mely méltán népszerű fantasztikus cseppkő alakzataival, barlangi medve csontvázaival. Ez Erdély legszebb és leglátványosabb cseppkőbarlangja. Barlanglátogatás után szabadidőnkben az egész évben működő kirakodóvásárban vásárlási lehetőség. Érkezés Debrecenbe majd Nyíregyházára a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kirándulás Dél-Erdélyben és a Déli-Kárpátokban, buszos utazással, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére