3 napos kikapcsolódás 2 személyre reggelivel Prágában, a város csöndes részén található Slavia*** Hotelben

Ajánlat kód: 33177
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

34.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33177

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétáljatok a nyüzsgő Károly hídon, a Vencel téren, kóstoljatok finom söröket és fedezzétek fel a várat a tornyok városában, Prágában!

Felhasználható

  • 2019. augusztus 31-ig

Fontos tudnivaló:

  • Igény esetén autóbuszos utazással is megvásárolható, kérjen ajánlatot e-mailben.

Prága Európa egyik legszebb és leghangulatosabb fővárosa, amely minden évszakban számtalan szórakozási lehetőséget nyújt. A város központja a Vencel tér, amely önmagában is lenyűgöző, de sok-sok egyéb látnivalót is találunk itt, talán elég, ha a híres óratornyot említjük. A Károly hídon átsétálva művészekbe, zenészekbe pantomim előadókba botlunk, akik színvonalas műsorokkal szórakoztatják a turistákat.

Mindenképpen sétáljatok fel a várba, ahol Prága történelmével ismerkedhettek, de a panoráma sem utolsó! A várból irány az Arany utcácska, ahol ma is kiváló mesteremberek kínálják portékáikat.

Természetesen Prága a sör városa is, így a gasztronómiai élményekről se feledkezzetek el!

Hotel Slavia*** Prága

A szálloda Prága csendes városrészén található. A szobákban ingyenes WiFi érhető el, a hotelben bár és étterem is működik. A belváros tömegközlekedéssel mintegy 20 perc alatt elérhető, villamosmegálló 100 méterre, metróállomás pedig 1 kilométerre van a szállodától. Ingyenes privát parkolási lehetőség a helyszínen biztosított.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kikapcsolódás 2 személyre reggelivel Prágában, a város csöndes részén található Slavia*** Hotelben

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére