3 napos kaland és wellness Zakopanéban, buszos utazással, reggelivel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

6.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Kirándulj a lengyelországi Tátrában és élvezd a hangulatos wellnesst!

Időpontok

  • 2024-09-27 » 2024-09-29: Előleg: 6.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 59.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 6.000 Ft, a fennmaradó 53.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Az utazást busszal
  • 2 éjszaka szállást
  • Reggelis ellátást
  • A szervezést
  • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
  • Idegenforgalmi adó+ városbelépési díj: 85 PLN/fő
  • BBP biztosítás: 1.800 Ft/ fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 3.600 Ft/fő (70 év felett)
  • Várható belépődíj tájékoztató jelleggel: kb.: 300 PLN/fő +2 €/Fő (helyszínen fizetendő)
  • 35 fő alatti létszám esetén 10.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben

Felár

  • Egyágyas felár: 16.000 Ft
  • Vacsora: 15.000 Ft/fő/2 alkalom
  • Fix ülőhely:3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap:
Indulás reggel 6:00-kor, (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel a Felvidék gyönyörű tájain keresztül Lengyelországba. Első megállónk Besztercebánya, ahol sétálunk a belvárosi részén, majd rövid fotószünetet tartunk az Árva-folyó fölé emelkedő sziklaszirtre épült Árva váránál. Tovább indulunk a lengyel Tátra és egyben Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülő központjába, Zakopanéba. A gorál népcsoport által lakott települést a Magas-Tátra gyöngyszemének hívják, gyönyörű faházai, hegyi környezete, és hangulatos sétálóutcája, piaca miatt. Megnézzük Zakopane gorál motívumokkal díszített templomait és a régi temetőt, ahol híres lengyelek vannak eltemetve. Este a szállás elfoglalása.

2. nap:
Reggeli után indulás a Nowy Targi nagyvásárba. Kisebb-nagyobb bevásárlásra tökéletes megoldás ez a piac, ahol lehet fizetni Zloty-val és Euróval egyaránt. A piac kínálatának nagyon széles és színes a palettája: édességek, bőr- és szőrmeáruk, kerámiák, bútorok, ruhák, szőnyegek stb. Aki már járt ott, az tudja hová jön, aki még nem, az biztosan nem fog csalódni. Három órát töltünk a vásárban, majd délutáni programként lehetőség nyílik egy felejthetetlen kirándulásra a Zakopane fölött magasodó Kasprowy-csúcsra, ahová kabinos felvonóval jutunk fel (1987m), s ahol gyönyörű panoráma fogad minket. Aki ide nem szeretne felmenni, a sétáló utcában töltheti az időt. Korai vacsora utána indulás a Goralski Potok fürdőbe. A Term Gorjacy Potok komplexuma összesen 22 db 34-40 °C -os termálvízzel töltött kültéri medencéből áll, amelyek tökéletes kikapcsolódást biztosítanak mindenki számára. A Gorujemy Potok-i ásványvizes fürdő pozitívan hat a közérzetre és javítja a lelki komfortérzetet. Ezért a termálvizek kiváló terápiás és rehabilitációs szerek. Este visszatérés a szállásra.

3. nap:
Reggeli után a délelőttöt Zakopanéban töltjük, siklóval eljuthatunk a Gubalowka hegyre (1128m), ahonnan csodálatos panoráma tárul a Tátra hegycsúcsaira. Igény szerint lehetőség lesz ebédelni. Kb. 13 órakor indulunk haza, hazaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

3 napos kaland és wellness Zakopanéban, buszos utazással, reggelivel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.09.27.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
30 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére