3 napos isztriai kiruccanás a spárgafesztivál idején, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44208
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

69.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 44208

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár az Adria és a spárgafesztivál!

Időpontok

  • 2024. április 19-21.: , 69.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást - Lovran - Hotel Lovran 3*. Ez a monarchia korabeli stílusú szálloda a tengertől csak néhány lépésre található.
  • Reggelit
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 15 EUR/fő
  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat
  • Belépők a helyszínen: kb. 20 EUR/ fő. (Pulai Amfiteátrum, stb.. de nem kötelező)
  • Audio guide: 1100 Ft/fő (3 Eur)

Felár

  • 2 vacsora (ajánlott): 6.900 Ft/fő (18 Eur/fő)
  • Egyágyas felár 21 900 Ft (55 Eur)

Program

1. nap: Hum, Lovran

Indulás reggel 06.00 órakor. Délutáni órákban érkezés az Isztria középső részhez. A világ legkisebb városkájába visz utunk, Hum-ba. Középkori két pici utcája és épületei 1000 évvel repítenek minket vissza az időben, hisz itt minden úgy maradt, ahogy akkoriban volt. Fenséges panoráma  nyílik előttünk a csodás dombokra és völgyekre, nem hiába nevezik ezt a horvát Toscananak is. Egy különleges, kicsi múzeumba is benézünk, itt képet alkothatunk a helyi lakók hajdani  életéről, és természetesen megkóstoljuk a különleges isztriai pálinkát. Majd tenger felé veszúnk irányt Lovranba. Szállás foglalás követően idegenvezetőnkel teszünk egy ismerkedő sétát a Lovran belvárosban.

2. nap: Brijuni-szigetek Nemzeti park, Pula, spárga fesztivál

A mai napon, akinek kedve van megnézni a Brijuni sziget csoport legnagyobb szigetét, Veli Brijun, tartson velünk fakultatív programunkon. A délelőtti órákban buszunkkal elmegyünk Fazana kikötőig, ahol hajóra szállunk, mely átvisz minket a szigetre. Itt folytatjuk utunkat a turista kis vonaton és teljesen átadhatjuk magunkat a természet  festői szépségű látványnak, miközben fantasztikus képeket készíthetünk a IV. századbeli olívafákról, a római villa és kikötő romjairól, mely még az I. századból maradt ránk, de egy kis szafari park is megtekinthető. Itt volt Tito magánrezidenciája, ahol több száz államfő és filmcsillag is megfordult, ami megtekinthető egy fotókiállításon. Mindez nem mindennapi látvány, érdemes megnézni. Visszatérve a szárazföldre Pula városát keressük fel. Felkeressük kikötőjét és a római korból maradt műemlékeit, melyek közül a legismertebbek közé tartozik a lenyűgöző amfiteátrum, a római Colosseum "ikertestvére". Gyalogos városnézés alatt megismerjük a város minden kincsét. Városnézés után, akinek kedve van, egyénileg felderítheti belülről is a pulai Arénát (belépő ellenében).  Részvételi díj (Nemzeti park belépőjeggyel): 40 EUR/felnőtt; 20 EUR / gyermek 18 évig. 

Visszatérve Lovranba részt veszünk a spárga fesztiválon, ahol ha szerencsénk van megkóstolhatjuk a hatalmas rántottát 1.000 tojásból, 30 kg spárgából és némi szalonnából.

3. nap: Opatija, Szamobor

Reggeli után a szomszédos csodaszép Opatija városba érkezünk, mely patinás villáival, épületeivel, parkjaival és utcáival ejt rabul mindenkit. Városnézés alatt az idegenvezetőnk bemutatja a helyi látnivalókat: Angelina és Amerikai parkot, Opatija szimbólumát (Lány sirállyal -  szobor), majd szabadidő keretében bebarangolhatja a várost. Tovább haladva magyar határ irányába, Szamobor bájos városkájában megállunk. Miután idegenvezetőnk bemutatja csodás város látnivalóit, akinek kedve támad megkóstolhatja a híres szamobori meleg krémest!  Visszaérkezés Budapestre az esti órákban. 

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos isztriai kiruccanás a spárgafesztivál idején, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére