3 napos ausztriai körutazás, busszal, reggelivel – Sasfészek, Hallstatt, Salzburg, Bad Ischl

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

8.000 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Ausztria szépségeit 3 napos körutazáson!

Időpontok

 • 2023-10-21: Előleg: 8.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 79.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 8.000 Ft, a fennmaradó 71.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Az utazást busszal
 • 2 éjszaka szállást
 • Reggelis ellátást
 • Szervezést
 • Magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

 • BBP biztosítás (70 éves korig): 1.650 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 3.300 Ft/fő
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 • VOX készülék: 1.800 Ft/fő/3nap
 • Külön fizetendő a kötelező idegenforgalmi adó + városbelépési díj:20 €/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni
 • 35 fő alatti létszám esetén 6.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben
 • Belépők árai kb.:
  • Sasfészek busz + lift (oda-vissza): 30€/fő/felnőtt, 16€/fő/gyerek (6-14év)
  • Bad-Ischl: KaiserVilla +park+márványterem:27€/fő/felnőtt, 13€/fő/gyermek

Felár

 • Vacsora: 15.000 Ft/fő/2 alkalom
 • Egyágyas felár: 20.000 Ft
 • Fix ülőhely: 3.000 Ft

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap:

Indulás reggel 6:00-kor Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Utazás Győr-Hegyeshalom-Linz útvonalon. Érkezés a Salzkammerguti tóvidékre a kora délutáni órákban. Városnézés Salzburgban: Mirabelll kastély parkja, Mozart lakóháza, Mozart szülőháza, Régi városháza, Piactér, Mozart szobor, Dóm, Hercegérseki Palota, Salzburgi vár, Ferences templom, Kis-, és Nagy Kultúrpalota, lóúsztató, Egyetemi templom. Városnézés után szabadidő Este a szállás elfoglalása.

2. nap:

Egész napos szabadprogram vagy:fakultatív kirándulási lehetőség Bajorországba, ahol felkeressük Hitler egykori Sasfészkét a Kehlsteinhaus csúcson. Tengerszint feletti 1834 méter magasságra speciális hegyi buszokkal, majd a Hitler által készített aranylifttel lehet feljutni. Délutánunkat Berchtestgarden településére látogatunk, ahol a sóbányába látogatunk. Ott bányásznak öltözve igazi kaland vár ránk a hegy gyomrában, kisvonatozással, csúszdákkal. Este visszatérés a szállásra.

Fakultatív program ár: 40 €/fő (+ belépők)

3. nap:

Reggeli után hazaindulás. Hallstattot keressük fel, mely a sókitermelés egyik fontos központja a tóvidéken. Fekvése, templomai, vízesése páratlan látványt nyújt. Továbbutazás a Salzkammergut fővárosának tartott Bad-Ischl-be, ahol Ferenc József császár 60 éven keresztül a nyarat töltötte. Látogatás a császár Kaiser villájában, ahol sok magyar vonatkozású emlék is található. Hazaérkezés az esti órákban a kiindulási helyre.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos ausztriai körutazás, busszal, reggelivel – Sasfészek, Hallstatt, Salzburg, Bad Ischl

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.10.21.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére