3 napos adventi városnézés Koppenhágában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42033
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

237.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42033

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hamisítatlan északi advent Koppenhágában!

Opciók

  • 2023. december 7-9.: , 237.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Repülőjegyet illetékkel és csomagdíjjal
  • 2 éjszaka szállást 3 csillagos szállodákban
  • Kontinentális reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kis méretű kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • A Koppenhága-kártya (helyszínen fizetendő 122 Euró)
  • IFA 6 Euró
  • Utasbiztosítás - Standard 2.700 Ft

Felár

  • Egyágyas felár: 39.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – KOPPENHÁGA

Menetrend szerint, várhatóan a reggeli órákban utazás Koppenhágába. Az érkezést követően a szállásunkra vonatozunk, mely a központi Főpályaudvar közvetlen közelében található. Becsekkolás, csomagok lepakolása, majd ezt követően megkezdjük a gyalogos városnézést a Slotsholmen-szigeten. Elsőként a Thorvaldsen múzeumban teszünk látogatást, aki a klasszicizmus jeles dán képviselője. Folytatjuk utunkat a Christiansborg palotába, ami ma a Parlamentnek, a miniszterelnök irodájának, és a Legfelsőbb Bíróságnak ad otthont. Egyes részeit a dán királyi család használja, ezeket hívjuk Királyi Szobáknak. Látogatható részeit megtekintjük belülről is. Tovább sétálva megtekintjük kívülről a XVII. században épült tőzsde épületét, a Børsent. 56 méteres tornyán 4 egymásba fonódó sárkány alakja látható. Tovább sétálva a világ leghosszabb bevásárlóutcáján találjuk magunkat, a Strøgeten. A bevásárlóutca mindkét oldalát nemzetközi nagy márkák boltjai szegélyezik. A Strøget végén a város egyik leghíresebb terére, a Kongens Nytorvra érünk ki. A tér neve magyarul a Király Új tere. Itt található a város egyik legnagyobb adventi vására, melyet szabadidő keretében lehetőségünk lesz felfedezni. A tér egyik oldalán áll az 5 csillagos Hotel d’Angleterre, amely tündérmesébe illő karácsonyi dekorációjáról híres. A szállodával szemben a tér másik oldalán nyílik a Nyhavn (Új Kikötő), amely színes házairól híres. A hely több évszázados múltra tekint vissza, korábban kereskedelmi kikötő volt. Azóta jelentősen átalakult, de történelmi hangulatából semmit sem vesztett. Egyik híres lakója volt Andersen, aki a 20 szám alatt lakott és itt írta meg több meséjét is. Most a város szórakoztató központja, bárokkal, éttermekkel. Programunk végén visszamegyünk szállásunkra.

2. NAP: KOPPENHÁGA

Reggeli után a katedrálisnál folytatjuk a városnézést. A templom Thorvaldsen Krisztus és az apostolokat ábrázoló szobrairól híres. Innen tovább sétálunk az egyetemhez és a Kerek Toronyhoz. Ezt követően a Rosenborg palotában teszünk látogatást. A palota ma már múzeumként funkcionál, de 1720-ig a királyi család lakta, majd nyári rezidenciaként funkcionált. A kastély alagsorában levő kincstárban őrzik a dán koronázási ékszereket. A trónteremben található a dán uralkodók narvál agyarakból készült trónja, melyet három életnagyságú, 130 kilós ezüstoroszlán „védelmez”. Tovább sétálva az Amalienborg palota irányába, útközben megnézzük a Frederik’s Kirke-t, másnéven Márvány templom. Rokokó stílusban épült és Skandinávia legnagyobb kupolájával büszkélkedik. Az Amalienborghoz érve megtekintjük az őrségváltást. Ez az épü­letegyüttes szolgál az uralkodó otthonaként. A kastélyba belépve üvegfalon keresztül bepillantást nyerhetünk a királyi család életterébe, valamint megfigyelhetjük a két palota stílusa közötti különbséget. Végig sétálva a tengerparton a Kastellet erődhöz érkezünk meg. Sétát teszünk a csillagalakú erőd területén, majd tovább sétálunk Koppenhága jelképéhez, a kis hableány szoborhoz. Ezt a híres bronz szobrot Andersen egyik meséje ihlette. Szállás, mint előző nap.

3. NAP: KOPPENHÁGA – BUDAPEST

Reggelit követően kicsekkolunk a szállodából, csomagjainkat a poggyászmegőrzőben hagyjuk. Első állomásunk a Nemzeti Múzeum lesz, ahol többek között vikingekről szóló érdekes kiállítást tekinthetünk meg. Innen tovább sétálunk a Városházához. Ezután körbe sétáljuk az épületet övező teret, ahol Andersen óriási ülőszobrát is láthatjuk. Programunk folytatásaként a híres Carlsberg Glyptotek múzeumban mehetünk be, ahol az ókortól napjainkig láthatunk kiváló műalkotásokat. Utolsó állomásként a mesebeli Tivoli parkban teszünk látogatást, ahol a város legnagyobb karácsonyi vásárát tekinthetjük meg. A parkon belül egy vidámpark is helyet kapott, amely karácsonyi fényekben pompázik és tematikus élményben lehet részünk. Itt hosszabb szabadidő áll majd rendelkezésre, amely során szuveníreket és apró karácsonyi ajándékot lehet vásárolni, illetve megkóstolni a helyi ízeket. Programunk végén visszamegyünk a hotelba csomagjainkat felvenni. Menetrend függvényében, várhatóan a délutáni órákban felszállás Budapest felé. Érkezés a koraesti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos adventi városnézés Koppenhágában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére