3 napos adventi városnézés Berlinben, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42032
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

148.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42032

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Berling ünnepi hangulatban!

Opciók

  • 2022. december 5-7.: , 148.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Repülőjegyet (illetékkel és csomagdíjjal)
  • 2 éjszaka szállást 4 csillagos szállodákban
  • Kontinentális reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kis méretű kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 53 € + tömegközlekedés
  • Utasbiztosítás standard: 2.400 Ft

Felár

  • Egyágyas felár: 28.500 Ft
  • Fakultatív vacsora (2 alkalom): 22.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – BERLIN

Várhatóan a délelőtti órákban menetrend szerint utazás Berlinbe.  Az érkezést követően transzfer a ****-os szállásunkra. A szobák elfoglalását követően gyalogos városnézést teszünk a Vörös-városháza érintésével, mely nevét vörös tégláiról kapta. Az épületet a lengyelországi Torun városházáról mintázták, tornyai pedig a franciaországi Laoni katedrális tornyainak másai. További sétánk során a város sok szép temploma közül a dómot tekintjük meg, melynek kriptájában nyugszanak, néhány kivételtől eltekintve, a Hohezoller házból való porosz-német uralkodói ház tagjai, illetve a dóm orgonájára is vetünk egy pillantást, melynek 7000 sípjára méltán lehetnek büszkék a Berliniek.  Teszünk egy sétát a Spree-folyó által körbeölelt 400 méter hosszú Múzeum-szigeten, amely egy csodás része Berlin óvárosának. A legfontosabb berlini múzeumok közül öt itt található, és a terület ma is a város egyik leglátogatottabb negyede. Sétánkat a „régi Berlin” szűk utcácskáin folytatjuk a Nikolaiviertelben (Nikolai negyed). A délután második felében megnézzük a szállásunkhoz közel, az Alexanderplatzon található adventi vásárt, ahol Németország legnagyobb karácsonyi piramisát (Weihnacht Pyramide )  állítják fel minden évben. A vásárban lehetőségünk lesz helyi ételeket megkóstolni, illetve megízlelni a híres német forralt bort (Glühwein), karácsonyfadíszeket és tradicionális ajándékokat vásárolni. Szállás, fakultatív vacsora.

2. NAP: BERLIN

Reggel folytatjuk az ultramodern stílusban újjáépült, a „harmadik évezred fővárosának is nevezett” metropoliszban a gyalogos városnézést. Elsőként a Humboldt Egyetem környékét fedezzük fel. Végig sétálunk az Unter den Linden sugárúton, míg el nem érjük a híres Brandenburgi-kaput. A kapu volt a két Berlint elválasztó határ jelképe. Nem messze található a kormányzati negyed a Bundestaggal (ez volt a Reichstag). A Reichstagtól tovább indulva a Tiergarten park mellett haladva, elérünk a Potsdamer Platzra, amely az NDK-s időkben a határsávban volt, így csak a két városrész egyesülését követően került újjáépítésre. Ezután felkeressük a Checkpoint Charlie-t, mely a legismertebb katonai ellenőrzőpont volt, a szovjet és az amerikai zóna határánál. Később itt alakult ki a Kelet-Berlin, Nyugat-Berlin egyik leghíresebb átkelő pontja. Városnézésünket a Gendarmenmarkton (Csendőr tér) fejezzük be, amely Berlin egyik legnagyobb tere. A teret három hatalmas történelmi épület öleli körbe – a Konzerthaus, a Francia Dóm (Französiche Dom), és a Német Dóm (Deutsche Dom) – ezek együttesen adják a város egyik leglátványosabb szegletét. A téren rendszeresek a szabadtéri kulturális események és koncertek. Este a gyorsvasúttal átmegyünk a város nyugati részére, és az Európa Zenter melletti látványos adventi vásárt keressük fel. Szállás, mint előző nap, fakultatív vacsora.

3. NAP: BERLIN – BUDAPEST

Reggelit követően kicsekkolunk a szállodából, csomagjainkat a poggyászmegőrzőben hagyjuk. Tömegközlekedéssel kiutazunk a Charlottenburg palotába, melyet megtekintünk belülről is. A barokk palotát III. Frigyes építtette felesége számára, nyári rezidenciaként, az 1690-es években. A kastély megtekintése után lehetőségük lesz az előtte lévő téren megnézni az adventi vásárt, de ha valaki inkább múzeumot szeretne nézni (Pl. Pergamon Múzeumot), akkor erre – egyénileg – lesz lehetősége. Ezt követően visszaindulunk a belvárosba, ahol szabadprogram, ajándék vásárlási lehetőséggel. Ez idő alatt, akinek kedve van, felmehet a város közepén található TV toronyba és megnézheti Berlint a magasból is. Menetrend függvényében, várhatóan az esti órákban, kimegyünk a repülőtérre, majd hazautazunk Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos adventi városnézés Berlinben, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére