3 napos adventi körutazás Németországban, Nürnberg, Rothenburg és Regensburg érintésével, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 40004
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40004

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár Passau és a romantikus Rothenburg ob der Tauber, azaz a Karácsonyváros’

Időpont

  • 2023. december 8.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 2 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • 2x reggeli
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondás biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Az étkezésekhez italfogyasztást (helyszínen fizetendő)
  • Fakultatív programon való részvételt
  • Az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
  • Belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
    • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 30 EUR
    • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 3 EUR
  • Idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
  • Kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
  • Szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)
  • Kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
    • Utasbiztosítás (Classic): 2.100 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 2.730 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 3.450 Ft
  • Minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 25-34 fő esetén: 7.500 Ft/fő
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 24.000 Ft
  • 2x vacsora felár: 23.500 Ft

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Passau – Nürnberg (750 km)

Indulás a hajnali órákban Szegedről Budapesten, Győrön át. Kora délután érkezünk a Duna, az Inn és az Ilz folyók összefolyásánál fekvő, festői Passauba, mely adventkor meghitt hangulattal ajándékoz meg bennünket. Városnézésünk során sétálunk a Duna-parti promenádon, bemegyünk a Szent István dómba (világ legnagyobb történelmi orgonája), megtekintjük a püspöki rezidenciát, az egyetemet, a Lamberg és Wittelsbach palotákat. Az Angolkisasszonyok templomában első királyunk feleségének, Boldog Gizellának a földi maradványai előtt tisztelgünk. A karácsonyi vásárában forralt bor és igazi bajor gasztronómiai különlegességek várják a látogatót. Estére érünk Nürnberg környéki szálláshelyünkre (2 éj).

2. nap: Rothenburg ob der Tauber és Nürnberg (220 km)

Reggeli után Rothenburg ob der Tauberbe utazunk. E kedves kis településen minden a karácsonyról szól: Német Karácsonyi Múzeum (belépődíjas) és Európa legnagyobb szabású karácsonyi boltja, a Käthe Wohlfahrt. Sétálunk óvárosában, mely teljes épségben őrzi középkori hangulatát, a favázas házak, városfalak és bástyák látványa évszázadokkal repít minket vissza az időben. Szent Jakab katedrálisban megtekintjük Tilman Riemenschneider mester XVI. századi Szent Vér oltárát, majd visszautazunk Nürnbergbe és bejárjuk a Pegnitz folyó két partján elterülő óvárost: császári palota (Kaiserburg), Szent Lőrinc katedrális, Szent Szebaldusz templom, Miasszonyunk katedrális, gótikus városháza, a nürnbergi mesterdalnokok céhének székhelye, Szentlélek ispotály, történelmi fahidak és Albrecht Durer szülőháza. Nürnbergben tartják Európa egyik legrégibb és legnagyobb karácsonyi vásárát, melyhez sajátságos hagyományok társulnak: rézfúvós zenekarok szórakoztatják a nagyérdeműt, a templomokban orgona koncerteket hallgathatunk, főtéren találkozhatunk a Jézuskát (Christkindl) megszemélyesítő leánnyal, és felülhetünk a XVIII. századi városnéző postakocsik valamelyikére. Sötétedés után kigyúlnak Nürnberg esti fényei és a több mint 400 stand ajándékvásárlásra, a híres nürnbergi hármas kolbász savanyú káposztával pedig kóstolásra csábítja az utazót. Szabadidő a városban. Szálláshelyünkre érkezünk.

3. nap: Nürnberg – Regensburg – Budapest (750 km)

Hazafele indulunk. Az UNESCO Világörökség részének nyilvánított Regensburg történelmi belvárosába látogatunk. Gyalogsétánk érinti a XII. századi dunai kőhidat, a rómaiak által emelt városkaput, a püspökséget, a sóházat, Johannes Kepler egykori regensburgi lakóházait. Megnézzük a gótikus régi és a reneszánsz új városházat, a birodalmi gyűlés (Reichstag) egykori helyét és megismerkedünk Habsburg V. Károly és Blomberg Borbála szerelmének történetével. A girbegurba, macskaköves utcácskák, az égig érő középkori lakótornyok, több száz éves Duna-parti fogadók és a polgárházak reneszánsz udvarai érintetlen szépségükkel, patinás hangulatukkal hívogatnak. A Szent Peter katedrális 105 méter magas tornyai meghatározzák a város látképet, felújított középkori pompájában tekintjük meg kívül-belül. Rövid szabadidő után haza indulunk. Linz-Hegyeshalom útvonalon haladunk, rövid pihenőkkel estére érünk Budapestre, majd onnan tovább Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos adventi körutazás Németországban, Nürnberg, Rothenburg és Regensburg érintésével, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére