3 napos adventi kirándulás Salzburgban és a Salzkammerguti-tóvidéken, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41742
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

79.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41742

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezzétek az adventi hangulatot a bájos Salzburgban!

Opciók

  • 2023.12.08.: , 79.900 Ft
  • 2023.12.15.: , 79.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás autóbusszal
  • 2 éjszaka szállás Salzburg mellett, egy osztrák panzióban
  • Reggeli
  • VOX készülék 
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Idegenforgalmi adó 1,6 Euro/fő/éj
  • Belépők
    • Bad Ischl/Császár villa: kb. 20 Euro/fő
    • Salzburg/Mozart ház: kb. 10 Euro/fő
    • Hellbrunn, adventi vásár: kb. 6 Euro/fő

Felár

  • Fakultatív vacsora: kb. 20 Euro/fő (csak az első este, második este vacsorázási lehetőség az adventi vásárban a Hellbrunn kastélynál)

Program

1. nap:

Indulás 06.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Ausztriáig. Első megállónk Bad Ischl, ahol a Császár-villa megtekintésére nyílik lehetőség. Itt még elsétálunk a napjainkig működő Zauner cukrászdába, ahol Richard Kurth cukrászmester a múlt század ötvenes éveiben feltalálta az eredeti islert. Majd utunk a Wolfgangsee partján álló világhírű üdülőhelyre, a festő szépségű St. Wolfgangba vezet. Városnéző séta után továbbutazunk a tó partja mentén és rövid megállót tartunk St. Gilgenben. Este érkezünk a szállásra Salzburg mellé.

2. nap:

Reggeli után városnéző séta Salzburgban: Mirabell kastély, Mozarteum, a barokk óváros a dómmal, Mirabell tér, Mozart szülőháza (melyet fakultatív program keretében belülről is meg lehet tekinteni). A városnéző séta után szabadprogram keretében az adventi vásár megtekintésére nyílik lehetőség. A salzburgi karácsonyi vásár a legnevezetesebbek közé tartozik, a bécsivel, párizsival, amszterdamival és nürnbergivel együtt vonult be a történelembe. Késő délután Salzburgot elhagyva a Hellbrunn kastélynál található adventi vásárban gyönyörködhetünk (a kastély csak kívülről tekinthető meg). Este visszautazás a szálláshelyre Salzburg mellé.

3. nap:

Reggeli után hazaindulás. Utunk a romantikus hangulatú Hallstattba vezet, ahol a páratlan szépségű kisváros nevezetességeit tekintjük meg. Rövid szabadprogram után továbbutazunk Ausztria egyik legszebb és legrégebbi műemlékvárosába, Steyrbe. A két folyó találkozásánál fekvő hangulatos városban a Lamberg kastélyt, a Városházát, a Domonkos templomot tekintjük meg. A városnézés után ellátogatunk Christkindlweltbe, karácsonyi csodaországba. Egy „Éneklő Betlehem", adventi fúvósok, álarcos felvonulás, karácsonyi kovácsolás és sok más egyéb dolog teszi a karácsonyi hangulatot kerek egésszé. Késő délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos adventi kirándulás Salzburgban és a Salzkammerguti-tóvidéken, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére