3 napos adventi kirándulás Bajorországban, 3*-os szállással, reggelivel és buszos utazással – ünnepi fények Regensburgban, Nürnbergben és Passauban

Ajánlat kód: 34693
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

109.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34693

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el a karácsonyra készülődő Bajorországba!

Időpontok

  • 2023. december 8-10.: , 109.000 Ft
  • 2023. december 15-17.: , 109.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • 2 éjszaka szállást 3 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Fel- és leszállási lehetőséget 16 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás - Standard 2.400 Ft / fő
  • Belépők ára: kb.: 16 €

Felárak

  • Egyágyas szoba felára 19.000 Ft
  • Fakultatív vacsora (2 alkalom) 12.000 Ft / fő

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – AUSZTRIA – REGENSBURG

Reggeli indulás, utazás Ausztrián keresztül Németországba. Regensburgba érve városnézés. Óvárosát a világörökség részévé nyilvánították. Sétánk során megtekintjük a gótikus stílusú Szt. Péter katedrálist, a Hercegi Palotát, valamint a ma is létező legrégebbi Duna hidat, a Kőhidat (Steinerne Brücke). Programunk után folytatjuk utunkat szállásunkig, mely Nürnberg közelében található (2 éjszaka). Fakultatív vacsora.

2. NAP: NÜRNBERG - ROTHENBURG

Reggeli után Nürnbergbe buszozunk. Először megismerkedünk a város nevezetességeivel. Az óvá­rost 7-8 méter magas fal övezi, amelyet bástyatornyokkal erősítettek meg. A közös séta keretében a híres „mesterdalnokok nyomdokain” indulunk el, látjuk a Szt. Lőrinc-templomot, a Szentlélek kórházat, a Miasszonyunk-templomot, a régi városházát, Albrecht Dürer házát és a nürnbergi vár pompás épületegyüttesét. Ezt követően a szabadprogramot a főtéren található adventi vásárban töltjük. A helyiek szerint az övék az igazi, autentikus adventi vásár, a több utcán és téren elterülő kavalkád. Amennyiben az adventi vásárok megrendezése korlátozott, abban az esetben bővítjük a városnézésünket Nürnbergben. Folytatjuk utunkat Rothenburgba, a mesebeli középkori városkába. Először megtekintjük a város főbb látnivalóit, a Spital-bástyát és a gótikus Szt. Jakab-templomot. Németországban 1393-ban rendezték az első adventi vásárt, és az összes hely közül Rothenburg az, amelyik legjobban őrzi a régi hagyományokat. Itt található egy karácsonyi múzeum is, ahol a díszeket és a szokásokat a XVI. századig visszamenőleg mutatják be. Ide is betérünk. Este érkezünk vissza a szállásunkra. Fakultatív vacsora.

3. NAP: PASSAU - BUDAPEST

Reggeli után folytatjuk bajorországi nézelődésünket és megállunk Passauban a három folyó találkozásánál lévő hangulatos városban. A dóm nemcsak szép barokk díszítései miatt érdekes, hanem azért is, mert orgonája a világ egyik legnagyobbja. Az Altstadt (óváros) házai nagyon egységes képet adnak a belvárosnak. Itt található az adventi vásár is. Nézelődünk, forgolódunk az árusok között, majd ezt követően felkeressük első királynénk, Gizella kápolnáját. Passaut elhagyva Ausztrián keresztül hazautazunk. Esti órákban érkezünk Magyarországra. Budapest után mindenkit a felszállási helyére szállítjuk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos adventi kirándulás Bajorországban, 3*-os szállással, reggelivel és buszos utazással – ünnepi fények Regensburgban, Nürnbergben és Passauban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére