3 napos adventi kirándulás Ausztriában, Salzburgban és a Salzkammergut vidékén, buszos utazással, reggelivel, szállással egy családias, Salzburg-környéki panzióban

Ajánlat kód: 34554
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

72.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34554

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Salzkammergut alpesi vidékén és sétálj Salzburg hangulatos utcáin adventkor!

Időpont

  • 2023. december 8.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 2 éjszaka szállás családias panzióban Salzburg környékén
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.100 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2,8%
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide: 1.350 Ft/fő
  • Behajtási engedélyek 10 EUR
  • Helyi id. vez.+reg. adók kb. 16 EUR

Felár

  • Félpanzió: 15.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő

Belépők

  • Hellbrunn adventi vásár 6 EUR
  • Mozart-ház 12 EUR (szabadidőben)
  • Salzburg DOM 5 EUR
  • Salzburg várba feljutás+belépő 16,60 EUR (szabadidőben)
  • Steyr karácsonyi múzeum 7,9 EUR (stabadidőben)

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz - 05:30
  • Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő, Shell kút - 06:05
  • Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő, Agip kút - 07:00
  • Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő, MOL/Marché - 07:45

Program

1.nap: Budapest - Bad Ischl – Hallstatt - St.Gilgen
A kora reggeli órákban indulunk az egyik legszebb alpesi táj, a Felső-Ausztria és Stájerország határán található, mélyen fekvő tavaival és égbenyúló hegyormaival lenyűgöző Salzkammergut felfedezésére. Utunk a monarchia „titkos fővárosába” Bad Ischlbe vezet. A gyönyörű alpesi környezetben fekvő város Salzburg tartomány határán, Felső-Ausztria déli részén, 468 méter magasan található. Városnéző séta a karácsonyi díszbe öltözött Bad Ischlben. A szépen feldíszített bódék között a különböző finomságok illata mindenkiben felébreszti a karácsonyi hangulatot. Bad Ischl-vásárolhatnak a híres Zauner cukrászda desszert különlegességeiből, karácsonyi süteményeiből és az eredeti islert is megkóstolhatják. Folytatjuk utunkat a tóparton fekvő Hallstatt páratlan szépségű kisvárosába, mely a Világörökség része. A barokk kisváros utcáin bolyongva lenyűgöző látvány nyújtanak a Hallstattot körülölelő havas hegyek. Belvárosi sétánk alkalmával megnézzük a városka gótikus templomát is, majd továbbutazunk a hegyek koszorújában fekvő, 11 km hosszú Wolfgang tóhoz. Rövid séta a Schafberg hegy lábánál fekvő St.Gilgen festői városában, melyet 2005-ben „Mozart Falu”-nak nyilvánítottak. Utazás a Salzburg melletti szállásra. Érkezés a Salzburg környéki szállásra az esti órákban.

2. nap:  Hellbruni kastély-Salzburg
Reggeli után városnézés Mozart városában. Salzburg történelmi óvárosát az UNESCO 1997-ben a Világörökség részévé nyilvánította. Látogatásunk alkalmával a Vár, a Dóm, Mozart szülőháza és a Mirabell kert lesznek a legfontosabb látnivalók.  Ezt követően szabadprogram, melynek során az adventi vásár, a Dóm és a Rezidenciák terén felállított Christkindlmarkt megtekintésére nyílik lehetőség. A salzburgi karácsonyi vásár a legnevezetesebbek közé tartozik, hiszen a 15. század óta létezik, és  a bécsivel, párizsival, amsterdamival és nürnbergivel együtt vonult be a történelembe. Késő délután elhagyjuk Salzburgot, és a Hellbrunnba utazunk. Az adventi varázslat a Hellbrunni kastély (a kastély csak kívülről tekinthető meg) előtt már több, mint tíz éve kápráztatja el a látogatókat: hagyományos kézműves kiállítók, négyszáz karácsonyfa piros gömbökkel díszítve, barátságos kávézó és adventi lounge az Orangerieben (Narancs-ház), tradicionális osztrák zene, karének és válogatott zenészek karácsonyi dalai. Visszautazás a szálláshelyre.

3. nap: Gmunden-Steyr-Budapest
Reggeli a szállodában, majd utazás a Traun tóhoz. Első megállónk a festői Traunsee partján található Gmunden. A város a jellegzetes zöld-fehér mintájú gmundeni kerámiáról is ismert, a Monarchia idejében kedvelt nyaralóhely volt. Rövid séta a tóparton, majd továbbutazás. Programunkat Ausztria romantikus kisvárosában, az egyik legszebb és legrégebbi műemlékvárosában, Steyrben folytatjuk, ahol szintén elmerülhetünk a karácsonyi forgatagban. A Steyr és az Enns folyók összefolyásánál található óváros árkádos, gótikus és reneszánsz épületeivel, kacskaringós utcáival, hangulatos tereivel, templomaival igazi kis gyöngyszem. Európa egyik legszebb terén a legkülönbözőbb korszakokból származó polgári házak sorakoznak egymás mellett, de megtekintjük a Plébánia templomot, a Lamberg kastélyt és a Városháza épületét is. Steyr ad otthont minden évben Ausztria “hivatalos karácsonyi vásárának”. Égetett mandula, meleg gesztenye, forró puncs és frissen sült alma csodás illata lengi be a levegőt mindenütt. Valóságos karácsonyi csodaország! A betlehemi jászol-állítás, a Karácsony Múzeum, mind-mind az adventi időszak hangulatos hagyományőrzői. Szabadidő a főtéren, az Adventi vásár forgatagában. Hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos adventi kirándulás 1 főre Ausztriában, Salzburgban és a Salzkammergut vidékén, buszos utazással, reggelivel, szállással egy családias, Salzburg-környéki panzióban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére