3 nap 2 személyre Nápolyban, a központi Suite Esedra**** Hotelben, reggelivel – hamisítatlan dél-olasz hangulat a pizza hazájában

Ajánlat kód: 35104
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

31.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35104

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kóstoljátok meg az eredeti olasz pizzát és hódítsátok meg a Vezúvot egy felejthetetlen nápolyi kaland során! (Az ajánlat igénybevételéhez, minimum 2 kupon vásárlására van szükség!)

Opciók

  • 2020. január: , 31.990 Ft
  • 2020. február: , 31.990 Ft
  • 2020. március: , 31.990 Ft
  • 2020. április: , 55.500 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 2 éjszaka szállás standard szobában, a Suite Esedra**** Hotelben
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • IFA-esetlegesen a helyszínen fizetendő
  • Kiemelt időszakokban esetleges felár

Nápolyban megismerkedhetsz egy másik Olaszországgal, a déliek ugyanis egészen másképpen élnek és gondolkodnak, mint az északiak. Sokkal temperamentumosabbak, hangosabbak, de a vendégeikkel ugyanolyan kedvesek! Itt ízlelheted meg az igazi olasz pizzát, csodás tájakon kirándulhatsz, s ellátogathatsz a híres Vezúvhoz is! A vibráló, folyton nyüzsgő várost inkább a kalandosabb utazást kedvelőknek ajánljuk, akik biztosan élvezni fogják a hamisítatlan dél-olasz hangulatot!

Suite Esedra**** Nápoly

A Suite Esedra szálloda Nápoly központjában található, a Garibaldi állomást és a dóm közelében. Mindössze 20 perc sétára fekszik a Maschio Angioino és Nápoly királyi palotája.

Az elegáns szobákban ingyenes WiFi és síkképernyős televízió várja a vendégeket. A klasszíkus stílusú szobák mindegyike légkondicionált, a saját fürdőszobákban pedoig hajszárító található.

A Suite Esedra szálló Nápoly központjában, a Garibaldi állomástól és a nápolyi dómtól mindössze 10 perc sétára található. Vendégeit elegáns, ingyenes Wi-Fi-vel és síkképernyős TV-vel felszerelt szobákkal várja.

Külön kérés esetén házi állat is vihető, nyilvános parkolás pedig a közelben lehetséges 20 Euró/nap áron, amelyhez foglalás szükséges.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap 2 személyre Nápolyban, a központi Suite Esedra**** Hotelben, reggelivel – hamisítatlan dél-olasz hangulat a pizza hazájában

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére