Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

3 alkalmas hyaluronsavas arcfeltöltés rádiófrekvenciával, szelíd hidroabráziós hámlasztással és szérumos arcvasalással a Szépségmegállóban

Szépségmegálló-Szentesi Zsanett
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

21.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.970 Ft 57% 28.980 Ft
Szépségmegálló-Szentesi Zsanett
1117 Budapest Karinthy Frigyes utca 7
zsanett.szentesi@gmail.com
+ 36 20 227 7153
www.szepsegmegallo.com/

Akció Leírása

Töltsd fel arcbőrödet az egyik legfontosabb tápanyaggal, a hyaluronsavval, s szabadulj meg az elhalt hámsejtektől kíméletes hidroabrázióval a Szépségmegállóban!

Az ár tartalmazza

  • 3 alkalmas hyaluronsavas arcfeltöltés rádiófrekvenciával
  • Szelíd hidroabráziós hámlasztás
  • Szérumos arcvasalás

Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint és más proteineket termelő sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik.

A folyamatot szerencsére megállíthatók, sőt vissza is fordítható. Fejlett rádiófrekvenciás technológiával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő, így a kollagénrostok spontán összehúzódnak, amely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez.

A szépségmegállóban a rádiófrekvenciás kezelés hyaluronsavas szérum bejuttatása mellett zajlik, így arcod bőre újra megtelik a szükséges tápanyagokkal.

Az elhalt hámsejtektől kíméletes hidroabrázióval szabadítanak meg, amely eljárás a víz erejét használja, így arcod üde és ragyogó lesz!

Szépségmegálló

Amikor egy nő elégedett, az mindenki számára láthatóvá válik, hiszen egész lénye ragyog és sugárzik róla a boldogság. A Szépségmegállóban hisznek abban, hogy ez az érzés mindenkinek megadható. A budai szalonban tartós megoldást kínálnak arra, hogy rátalálj igazi szépségedre.

Legyen szép napod!

1117 Budapest Karinthy Frigyes utca 7
zsanett.szentesi@gmail.com
+ 36 20 227 7153

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 alkalmas hyaluronsavas arcfeltöltés rádiófrekvenciával, szelíd hidroabráziós hámlasztással és szérumos arcvasalással a Szépségmegállóban

Fontos

Beváltható: 2019.07.21.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 227 7153 • Az Alkupon megvásárlását követően 3 napon belül szükséges felvenned a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére