29.990 Ft helyett 7.990 Ft: Szárnyalj és engedd szabadjára az érzéseid: siklóernyős képzés, felszereléssel, az év siklóernyős sportolójától a fAirPlay siklóernyős iskola szervezésében.

Fairplay Siklórepülő Sportegyesület
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
29.990 Ft 73% 22.000 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

Több mint 30 Alkupon eladva

Fairplay Siklórepülő Sportegyesület
06 (20) 433 9551

Vélemények

M. László

Kedves, figyelmes, profi oktatók, ami nagyon fontos, mert itt aztán észnél kell lenni az első perctől kedzve az oktatáson.

C. Balázs

Ha valaki szeretné elsajátítani ezt a gyönyörű sportágat, szívből ajánlom őket! Szuper a képzés, minden apró részletre kiterjed!

H. Lívia

Náluk kóstoltam bele a siklóernyőzésbe, nagyon profi csapat, odafigyelnek mindenkire.

Akció Leírása

Repülj a fellegekben és élvezd a szabadságot!

Sokan szeretnék kipróbálni milyen is lehet repülni, azonban csak keveseknek adatik meg, hogy a fellegekből tekintsenek le a Földre. A Fairplay Iskolánál most megtanulhatod a siklóernyőzés csínját-bínját, ellesheted a praktikákat és nem mellesleg kiváló oktatásban is részesülsz. A két napos tanfolyam alatt elméleti és gyakorlati képzést is kapsz, így kellőképp elmélyülhetsz a tudományban. Egy egészen új perspektívából szemlélheted a körülötted lévő dolgokat.

A siklóernyőzés az ejtőernyőzéssel ellentétben hosszan tart, és lábról indul, nem pedig a fellegekből, így szépen fokozatosan emelkedhetsz a magasba. Több száz kilométert is megtehetsz, és akár 5-6 órán keresztül is csodálhatod a tájat, ha a légi áramlatok is úgy akarják. Irányítása sem nagy ördöngösség, hiszen csupán két kormányzsinór szükséges hozzá, és az eszköz úgy fordul, ahogy éppen szeretnéd.

A fAirPlay siklóernyős iskola az alapos és biztonságos oktatást képviseli. Ez csak nagy odafigyeléssel, kicsi, de annál jobb hangulatú csoportokban lehetséges. Oktatói meghatározó alakjai a magyar sportnak, amelyet a siklóernyőzés többféle stílusában elért kimagasló eredményeik is igazolják. A sport összes válfaját az adott stílusban profi oktatótól sajátíthatod el. A fAirPlay szakmai hátterét két magyar siklórepülő szervezet is támogatja (SIRESZ, HFFA).

A képzés keretében most betekintést nyerhetsz minden apró részletbe, szakképzett oktatók által, akik már több éve, némelyikük évtizede szeli a felhők útjait! Ez a gyorstalpaló kurzus, az alaptanfolyam első 2 napjának elméleti és gyakorlati oktatását tartalmazza, így ha elvarázsolt az élmény, a képzési rendszer hivatalos tematikája alapján, 10% kedvezménnyel, az egyesület tagjaként  folytathatod alaptanfolyamot.

A kupon tartalmazza:

 • A teljes felszerelés használatát
 • Siklóernyős tanuló igazolványt
 • Oktatási anyagot

További információ:

 • Időpontfoglalás, adatok megadásával, bejelentkezési sorrendben történik. Időpont lemondás csak a konkrétan foglalt időpont előtt 48 óráig lehetséges.
 • A képzés minimum 5 fővel indul.
 • A gyakorlati oktatás helyszíne Budapest, és környéke, kiegészülve Fedémessel. A gyakorlóterepre való kijutás költségét a kupon nem tartalmazza (de igény esetén tudnak segíteni). Ha az oktatók alkalmatlanak ítélik az időjárást az adott hétvégére, akkor automatikusan a következő hétvégén lesz bepótolva a képzés.
 • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal, vagy váltsd be mobilon a szolgáltatónál!
 • Más kedvezménnyel nem összevonható.
 • Az Alkupon megvásárlást követően előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltató oldalán
 • További 10% kedvezmény a teljes alapképzésből ( a tanfolyam azonnali folytatása esetén) 

Jó szórakozást kívánunk!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Siklóernyős képzés, elméleti és gyakorlati oktatással. A kurzus időtartama: 2 nap. A kupon tartalmazza: a teljes felszerelést, siklóernyős tanuló igazolványt, és az oktatási anyagot. A képzés kis csoportokban történik. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2019.02.11. - 2019.06.30.
Az Alkupon megvásárlást követően előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltató oldalán • A képzéseket csak a megfelelő létszám esetén indítjuk • Időpontfoglalás, adatok megadásával, bejelentkezési sorrendben történik. Időpont lemondás csak a konkrétan foglalt időpont előtt 48 óráig lehetséges. A képzés minimum 5 fővel indul. A gyakorlati oktatás helyszíne Budapest, és környéke, kiegészülve Fedémessel. A gyakorlóterepre való kijutás költségét a kupon nem tartalmazza (de igény esetén tudnak segíteni). Ha az oktatók alkalmatlanak ítélik az időjárást az adott hétvégére, akkor automatikusan a következő hétvégén lesz bepótolva a képzés. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal, vagy váltsd be mobilon a szolgáltatónál! Más kedvezménnyel nem összevonható • További 10% kedvezmény a teljes alapképzésből ( a tanfolyam azonnali folytatása esetén)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
35 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére