Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

29.990 Ft helyett 12.990 Ft: Haramasszázs, vagyis keleti hasmasszázs tanfolyam tanúsítvánnyal, elmélet távoktatásban, 5 óra gyakorlat a helyszínen a Buddha Stúdió jóvoltából

Buddha Studio
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
29.990 Ft 57% 17.000 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Ősi keleti masszázstechnika a csí szabad áralmásáért, tanuld meg Te is a fő fogásokat és a haramasszázs filozófiáját a Buddha Stúdióban!

Az ajánlat tartalma

  • Haramasszázs, vagyis keleti hasmasszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban
  • Elmélet távoktatásban
  • 5 óra gyakorlat a helyszínen
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.)
  • Vizsgadíj
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítása

A keleti tanítások szerint a test energiaközpontja a hasban, a köldök környékén helyezkedik el. Az ezen a területen létrejövő energiablokkok hatása különösen jelentős az egészség szempontjából. Az itt elhelyezkedő reflexzónákon keresztül a teljes test kezelhető, hasonlóan a tenyér vagy a talpak reflexzónáihoz.

E gyengéd masszázstechnika alkalmazásával a köldök és a has környékén nagyon hatásosan oldható a feltorlódott energia. A feszültségek, illetve görcsök kezelése és oldása reflexszerűen hat a test többi részére és az egész szervezetet szelíden méregteleníti és serkenti.

A hara – ahogyan a has is – a kínai gyógyászatban több, mint egyszerű testtájék, az életenergia központjának tartják. Bár az életenergia (csí) áramlása a test bármely pontján megrekedhet, a köldök környéki energiablokádok hatása az egészségre különösen nagy.

A has az egyes testrészeknek és szerveknek megfelelő reflexzónákra osztható, amelyek gyengéd masszírozása a test többi részére is hatással van. Méregteleníti a szervezetet, csökkenti az idegi feszültséget és élénkíti a vegetatív idegrendszert. A reflexpontok stimulálásával odairányítja az energiát, ahol éppen szükség van rá.

Ez a klasszikus gyógyítási eljárás, amely hosszú ideig csak a kínai császárok előjoga volt, egyre szélesebb körben nyer teret a nyugati világban is. Nagyon gyengéd, ugyanakkor rendkívül hatásos masszázstechnika, amely nem csak a testet, de a lelket is kisimítja.

A tanfolyam tematikája

  • A haramasszázs alapelvei, jin-jang elv
  • Szerveink változásának öt szakasza és azok megfelelései
  • Az emberi test haramasszázs fogásai, kezelési folyamata

A tanfolyam célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek haramasszázs szolgáltatást nyújtani, s egy komplett 60 perces masszázst tudnak végezni.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

Buddha Studio
06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Haramasszázs, vagyis keleti hasmasszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban. Elmélet távoktatásban. 5 óra gyakorlat a helyszínen. Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.). Vizsgadíj. Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítása

Fontos

Beváltható: 2016.09.26. - 2016.10.21.
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait és a titkos kódot is • http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • A tanfolyam időpontja: 2016. október 13 vagy november 24. (mindkettő csütörtök), 08.00-13.00 • Az oktatás helyszíne: Budapesten, a pontos helyszín a tanfolyami tájékoztatóban lesz kiküldve • Csak 18 év felettieknek • A tanfolyam előképzettség nélkül elvégezhető • Szükség esetén angol vagy német nyelvű tanúsítványt is kiállítanak: 2.500 Ft/nyelv • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére