2.990 Ft helyett 2.590 Ft: 60 db-os Bioco L-karnitin kapszula, melynek fogyasztása javasolt fogyókúrázóknak, a diétás étrend kiegészítéseként

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.590 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.990 Ft 13% 400 Ft

Akció Leírása

L-KARNITINT ÉS SZERVES KÖTÉSŰ KRÓMOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA

A készítmény napi adagja jelentős mennyiségben tartalmaz l-karnitint (500 mg), melyet szerves kötésű króm egészít ki. A szerves kötésű króm (króm-pikolinát) jobb hasznosulással rendelkezik mint a szervetlen króm (króm-klorid) vegyületek. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.
A készítmény fogyasztása javasolt fogyókúrázóknak, a diétás étrend kiegészítéseként.

Adagolás: Felnőttek számára napi 2 kapszula szedése javasolt. A kapszulákat lehetőleg testmozgás előtt 1-2 órával, bő vízzel nyelje le!

Hatóanyagok 2 kapszulában

  • L-karnitin 500 mg
  • Szerves kötésű króm 80 µg (200 NRV%)*

Összetevők:
L-karnitin L-tartarát; zselatin kapszulahéj; tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); csomósodást gátló (talkum, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát); króm(III)-pikolinát.


Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 db-os Bioco L-karnitin kapszula. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A készítmény fogyasztása javasolt fogyókúrázóknak, a diétás étrend kiegészítéseként. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére