295.790 Ft helyett 221.800 Ft: LAST MINUTE - Horvátországi buszos utazás választható szállással 7 éjszakára, Félpanziós vagy All inclusive ellátással 2 személy részére

Ajánlat kód: 30074
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

221.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30074

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Legyen részed egy igazi kalandban! Horvátország legszebb részei várnak Rád!

Az ajánlat tartalma:

  • Buszos utazás – 7 éjszaka - 2 személy részére választható szállással, adott ellátással

Választható szállások:

Hotel Laguna Istra

  • 3-csillagos Hotel Laguna Istra Félpanziós ellátással, itallal és könnyű ebéddel 533.090 Ft helyett 399.800 Ft
  • Elhelyezés: 2-3 fős erkélyes tengerre néző szoba

A szállásról:

Fekvése: Porec óvárosától 5 km-re, Zelena Laguna üdülőtelepen, zöld környezetben, a kavicsos és kiépített tengerparttól 200 m-re található. A strand lépcsőkön közelíthető meg. Az egyik részén mozgólépcső található, mely a reggeli órákban lefelé megy, déltől pedig felfelé. A strandon nyugágyak és napernyők bérelhetők.

Szobák: 2 ágy (pótágyazható-gyerekpótágy), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, bérelhető hűtő (3 EUR/éj), ingyens WiFi, klíma. Csak a tenger felőli szobák erkélyesek.
Családi szobák: Suite: azonos felszerelésű, kétágyas hálószoba, nappali kanapéval (180x110 cm) 2 kisgyermek vagy egy felnőtt részére, erkély.

Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).  A vacsorához ital is tartozik (bor, sör, víz, üdítő) 05.19-09.23. között. Ebéd időben egy szendvics/snack vagy egy sütemény a szálloda bárjában 05.28-09.08 között.
Szolgáltatások: étterem, bár, nyitott felnőtt és gyermek édesvizű medence díjmentes nyugágyakkal (korlátozott számban), TV-szoba, Internetsarok, ingyenes WiFi, kerékpártároló, konferenciaterem, animáció (05.27-08.31. között), parkoló (1 EUR/nap) és Zelena Laguna szolgáltatásai. Lift csak a szálloda egyes szárnyaiban van!

Szolgáltatások: „International club” szórakoztató központ zenés táncos terasszal, disco, éjszakai bár, étterem, üzlet, videojátékok, gyermekjátszótér, nyári hónapokban felnőtt és gyermek animációk és miniklub, orvosi rendelő. Sportolási lehetőségek: 18 teniszpálya, futballpályák, némelyik kivilágítva, kosárlabda- és kis focipályák, strandröplabda, minigolf, asztalitenisz, lovaglás, ejtőernyőzés, vízisípálya, banán, kölcsönzők (kerékpár, csónak, vitorlák, vizibicikli). Fizetős nudista strand a közelben. Állandó hajó, kisvasút és autóbusz összeköttetés Porec város központjával.

Hotel Slaven

  • 3-csillagos Hotel Slaven Félpanziós ellátással 295.790 Ft helyett 221.800 Ft
  • Elhelyezés: 2-3 fő pavilonban

A szállásról:

Fekvése: Selce központjának közelében, a kavicsos és kiépített strandtól 50 m-re található a Hotel Slaven*** és melléképülete, a Pavilon Slaven**. A strandon nyugágyak és napernyők bérelhetők.
Szobák: Hotel*** standard: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba,TV, telefon, klíma, WiFi, erkély nélküliek. Csak a tenger felőli szobák erkélyesek. 
Kisebb szobák azonos berendezésűek, de kisebb méretűek,  franciaágyas (160x200 cm), tenger felőliek, erkély nélküliek.
Pavilon**: 2-3 ágy, fürdőszoba, egyszerű és régebbi berendezés, erkély.
Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).
Szolgáltatások: légkondicionált étterem, bár, TV szoba, ingyenes WiFi a recepció környékén, széfbérlés a recepción, ingyenes parkoló, gyermekjátszótér, a közelben sportolási lehetőségek térítés ellenében (minigolf, vízibicikli kölcsönzés, vízisportok, búvárközpont.
Nyári hónapokban Selce és Crikvenica között kisvonat közlekedik (térítés ellenében).

Hotel Slaven

  • 3-csillagos Hotel Selce Félpanziós ellátással 333.090 Ft helyett 249.800 Ft
  • Elhelyezés: 2 fős Manzád

A szállásról:

Fekvése: Selce központjában, a napozórészekkel kiépített és aprókavicsos városi strandtól 50 m-re található a szálloda. A strandon zuhanyozók, nyugágyak és napernyők bérelhetők.
Szobák: standard: 2 ágy (pótágyazható, családi: dupla kihúzható ággyal), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, klíma, francia erkély. 
Manzárd szobák: 2 ágy, fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, klíma, tetőtérben találhatók, tetőablakkal rendelkeznek. Az egyágyas szoba is manzárd szoba.
Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).
Szolgáltatások: légkondicionált étterem, bár, Internetsarok, wellness központ, ingyenes WiFi a hallban, kerékpár- és robogókölcsönzés. Kisebb ingyenes parkoló (hely foglalásra nincs lehetőség, szálloda parkolóján kívül a parkoló helyek fizetősek). A közelben sportolási lehetőségek: tenisz, strandröplabda, csúszda, vízibicikli és vízisí.

Hotel Ad Turees 

  • 2-csillagos Hotel Ad Turees Félpanziós ellátással 295.790 Ft helyett 221.800 Ft
  • Elhelyezés: 2-3 fős pavilon

A szállásról:

Fekvése: Crikvenica központjától 2 km-re, a város bejáratánál, a kavicsos és kiépített strandtól 300-500 m-re, domboldalon található szálloda, mely 1 főépületből és 12 pavilonból áll. A strandon zuhanyozók, nyugágyak és napernyők bérelhetők.
Szobák: Hotel standard szoba: 2-3 ágy, fürdőszoba, telefon, TV, részben erkélyes.
Hotel tenger felőli szoba: 2-3 ágy, fürdőszoba, telefon, TV, tenger felőli erkély.
Pavilon: 2-3 ágy, fürdőszoba, egyszerű és régi berendezésűek, legtöbb erkélyes. Az egyágyas szobák erkély nélküliek.
Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).
Szolgáltatások: recepció, légkondicionált étterem, bár, nyitott édesvizű medence (20 m x 10 m) fizetős nyugágyakkal és napernyőkkel, TV-szoba, WiFi a recepció környékén (ingyenes), széf a recepción, ingyenes parkoló. Lift nincs. Sportolási lehetőségek a közelben (térítés ellenében): teniszpályák, asztalitenisz, minigolf, adrenalin park.
Nyári hónapokban a hoteltől kb. 300 m-re kisvonat indul Crikvenica központjába (térítés ellenében).

Hotel Zagreb

  • 3-csillagos Hotel Zagreb All inclusive ellátással 503.490 Ft helyett 377.600 Ft
  • Elhelyezés:2-4 fős tenger felőli, erkélyes

A szállásról:

Fekvése: Karlobag nevű település szélén, csendes és nyugodt környezetben, a sziklás és napozórészekkel kiépített és kavicsos strandtól csak néhány lépcső választja el. A szálloda főépületből és azonos színvonalú melléképületből áll.
Szobák: 2-3 ágy, fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, hütő, klíma, csak az erkélyes szoba tenger felé néző. Erkély nélküli szobák a főépületben, manzárdon vagy melléképületben vannak. 
Családi szoba 2+2 fős: erkélyes vagy erkély nélküli, azonos felszerelésű, franciaágy, 2 pótágy vagy dupla kihúzható ágy.
Ellátás: all inclusive (svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora). Az ebédhez és vacsorához ital is tartozik (bor, sör, víz, üdítő). 11.00-21.00 óra között korlátlan fogyasztás a nemzeti csapolt alkoholos és alkoholmentes italokból, kávé, snack a bárnál. A nyitott medenece melletti bárnál:  06.03-09.16. között 10-19.00 óra között csapolt üditők, víz és sör.

Díjmentes szolgáltatások: nyitott és fedett édesvizű medence nyugágyakkal, szobánként 120 perc szauna és 60 perc teniszpálya használat (min. 7 éjszakás tartózkodás esetén), felnőtt és gyermek animáció 06.20-08.31. között, miniklub, gyermekjátszótér, élőzene 07.01-09.25. között, asztalitenisz, röplabdapálya.

Egyéb szolgáltatások: légkondicionált étterem, bárok, konferenciaterem, WiFi (7EUR/7 nap vagy 2 EUR/óra), wellness, 25% kedvezmény a masszázs árából, teniszpálya, minigolf, vízibicikli, parkoló (2 EUR/nap/autó). A strandon zuhanyzók, bérelhető nyugágyak és napernyők.

Hotel Brzet 

  • 3-csillagos Hotel Brzet Félpanziós ellátással 455.790 Ft helyett 341.800 Ft
  • Elhelyezés: 2 fős szoba

A szállásról:

Fekvése: Omis központjától 2 km-re, Brzet nevű részen, a lassan mélyülő, kavicsos strandtól csak egy kisebb út választja el a 4 épületből álló szállodaegyüttest. A kétszintes épületekben lift nincs.
Szobák: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba, telefon, TV, klíma, hűtő, tenger felöli erkély.
Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és menüválasztásos salátabárral kiegészített vacsora). A vacsorához ital is tartozik (bor, sör, víz, üdítő).
Szolgáltatások: légkondicionált étterem, bár, Internetsarok, WiFi a recepciónál ingyenes, parkoló.

Hotel Arkada (Stari Grad)

  • 2-csillagos Hotel Arkada (Stari Grad) Félpanziós ellátással 352.590 Ft helyett 264.400 Ft
  • Elhelyezés: 2 fős standard

A szállásról:

Fekvése: Stari Grad város szélén, a központtól 800 m-re, zöld környezetben található a szálloda, a kiépített, köves és kavicsos strand mellett. Az óváros és a szálloda között hajójárat közlekedik.
Szobák: Standard szoba: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba, telefon, TV, erkély.
Tenger felőli szoba: 2 ágy, fürdőszoba, telefon, TV, tenger felőli erkély. Az egyágyas szoba tenger felőli.

Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).
Szolgáltatások: légkondicionált étterem, bár, fedett és nyitott tengervizes medence, napozóterasz ingyenes nyugágyakkal, fitness, gyermekjátszótér, ingyenes széf a recepción, zenés terasz, ajándéküzlet, parkoló. Sport: 4 teniszpálya, futball- és kézilabdapálya, bowling a környéken, asztalitenisz, minigolf, kerékpárbérlés.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Horvátországi buszos utazás 2 személy részére - 7 éjszaka választható szállással, félpanziós vagy all inclusive ellátással. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az Alkupon felhasználható: 2018.08.04-08.11

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére