Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

27.990 Ft helyett 20.990 Ft: Advent az ünnepi köntösbe öltöző Krakkóban, Zakopane és a Wieliczkai sóbánya megtekintésével - 2 nap, szállás, reggeli és utazás

Pannonia Program- és Utazási Iroda
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

20.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
27.990 Ft 25% 7.000 Ft
Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I. emelet 11/A
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862
www.pannoniatravel.hu

Akció Leírása

Hagyd magad mögött a végéhez közeledő év munkás hétköznapjait, készülődj a karácsonyi ünnepekre a szép tájak, feldíszített városok, lengyel finomságok élményével!

Fontos tudnivalók:

 • Ügyfél regisztrációs díj (az irodában fizetendő): 800 Ft
 • Kötelezően külön fizetendő: 1,5% útlemondási biztosítás
 • Indulás: 6:00 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt), 6:20 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló) - találkozó mindkét helyen 15 perccel az indulás előtt!
 • Vidéki felszállási lehetőség: Salgótarján, Tesco
 • Érkezés haza: 22:00 körül
 • A Wieliczkai sóbánya fakultatív programjának részvételi díja: 3.500 Ft / fő (az utazási irodában fizetendő)
 • Belépőjegy: felnőtt jegy 50 PLN / fő, gyermek és 26 év alatti diákjegy (érvényes igazolvánnyal) 33 PLN, a kötelező helyi idegenvezetésért 20 PLN / fő fizetendő egységesen (a buszon, zlotyiban kell odaadni az idegenvezetőnek)
 • Egyágyas felár: 5.300 Ft
 • Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás az utazási irodában kedvező áron köthető

Egy hétvége alatt teljesen kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz, utazásod során csodaszép tájakon járhatsz és világhírű nevezetességeket kereshetsz fel. Az adventi fényekkel ékesített, bájos krakkói óvárosban egybeforr múlt és jelen; a házakat, tereket járva visszaléphetsz a középkorba, ám ezzel egy időben élvezheted a város mai hangulatát, a lengyel vendégszeretetet és különleges konyhájuk remekeit.

Egy adventi hétvége kiváló alkalom a kirándulásra, városnézésre. Krakkó megismerése mellett ráadásul ellátogathatsz a híres Wieliczkai sóbányába, így két nap alatt két UNESCO világörökségi helyszínt is felkereshetsz!

Program:

 • 1. nap: Reggel indulás Budapestről, folyamatos utazás a Felvidék gyönyörű tájain keresztül Lengyelországba rövid pihenőkkel. Útközben rövid fotószünet az Árva folyó fölé emelkedő sziklaszirtre épült Árva váránál. Kora délután érkezünk az UNESCO világörökségi címmel kitüntetett, adventkor különösen szép Krakkóba, ahol kívülről megtekintjük a legfőbb nevezetességeket: röviden átsétálunk az egykori koronázó város történelmi központjának számító Várnegyeden, a Királyi palota (Wawel) és a Székesegyház érintésével. Ezt követően az Óvárosban kalandozunk, meglátogatva a középkori Európa legnagyobb főterét (Rynek), a hajdan pezsgő életet folytató polgárok és kereskedők találkozóhelyeként szolgáló, árkádos Posztócsarnokot, a Mária-templomot, amelynek tornyából a tatárjárás emlékét őrző harsonaszó hangzik el minden órában, és amelynek fő ékessége a kiemelkedő jelentőségű nürnbergi művész, Veit Stoss 15. századi, gazdagon faragott főoltára. Este szabadidő, amelynek keretében ki-ki kedve szerint élvezheti az adventi vásárt, vacsorázhat, sétálhat.
 • 2. nap: A reggelit követően hazaindulásig szabadprogram, vagy fakultatív lehetőségként (kora reggel!) kirándulás Wieliczkaba, Európa leghíresebb, több mint 800 éves, világörökségi, magyar vonatkozásokkal is bíró sóbányájába. A közel 3 órás program alatt lenyűgöző világ tárul elénk, 135 méterrel a föld alatt csodálhatjuk meg a sóból kivájt folyosókat, termeket, a víz és levegő formálta változatos sókristály alakzatokat. A bányán keresztül haladva sószobrok, a só által kialakult páratlan képződmények, és a munkafolyamatot illusztráló viaszfigurák kísérik utunkat, végül pedig megtekintjük a világ legnagyobb földalatti templomát a Szent Kinga kápolnát, amelyet sóból faragott padló és hatalmas sókristályokból összeállított csillárok díszítenek. Útközben hazafelé megállunk a Magas-Tátra központjában, Zakopane-ban, amely Lengyelország legmagasabban fekvő városa. Rövid sétát teszünk a több mint 2000 méter magas csúcsok között meghúzódó, kitűnő klimatikus adottságokkal rendelkező településen. Itt lehetőségünk van gyönyörködni a tradicionális gorál faházakban, hangulatos, adventi díszbe öltözött utcácskákban, vagy válogatni a helyi piac portékái közül és megkóstolhatjuk a messze földön híres sajtokat is. Hazaindulás a délutáni, visszaérkezés Budapestre az esti órákban várható.

Jó utat kívánunk!

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I. emelet 11/A
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 nap / egy éj adventkor egy főnek a világörökségi Krakkóban. Utazás autóbusszal, idegenvezetés, háromcsillagos szállás, büféreggeli. Látogatási lehetőség a Wieliczkai sóbányában, útközben pedig Zakopane megtekintése. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.10.10. - 2016.12.05.
Az utazás időpontja: 2016. december 3-4. (szo-v) • Az Alkupon megvételét követő 48 órán belül előzetes bejelentkezés és szerződéskötés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, telefonon (H-P 12.00-18.00), emailben vagy személyesen: 06 (30) 592 6107, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11./A • A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: az utazás pontos időpontja, a program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye • Ügyfél regisztrációs díj (az irodában fizetendő): 800 Ft • Kötelezően külön fizetendő: 1,5% útlemondási biztosítás

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00 Augusztus 14. - Zárva
Oldal tetejére