279.000 Ft helyett 223.000 Ft: 5 napos kirándulás Provance-ban 1 személyre reggelivel, egy vacsorával, helyszíni közlekedéssel, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 32993
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

223.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32993

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ízelítő Provance különleges világából! Kirándulj Franciaország talán legszebb részén és kóstold meg a térség legfinomabb borait!

Időpont

  • 2019.10.09. - 2019.10.13.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Egy alkalommal vacsorát (4. nap)
  • A program szerinti borkóstolásokat
  • Helyszíni közlekedést
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Ryanair repülőjegy illetékkel, fix ülőhellyel, amely tartalmaz személyenként 1 db mely max. 40x20x25 cm-es kézitáskát Ár: 55.000 Ft/fő (változhat)
  • Útlemondási biztosítás (kötelező) 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Idegenforgalmi adó (helyszínen fizetendő): 10 EUR/fő
  • Belépők (helyszínen fizetendő): kb 50 Eur/fő

Felárak

  • Feladható poggyász: 12.000 Ft/db (max. 10 kg), 16.000 Ft/db (max. 20 kg) - változhat
  • Elsőbbségi beszállás + 2 kézipoggyász a fedélzeten: 9.000 Ft/fő (változhat)
  • Sétahajózás Avignonban gasztronómiai vacsorával: 26.000 Ft/fő
  • Hajózás If várához: 6.000 Ft/fő

Program

1. nap Budapest – Marseille – Arles – Baux de Provence – Avignon (150 km)

Elutazás Budapestről 11:45-kor a Ryanair járatával. Érkezés Marseilleba 13:50-kor.Ezt követően megkezdjük Provence felfedezését.

Első állomásunk Arles, Franciaország „legrómaibb” városa, ahol számtalan római kori emlék repít vissza a múltba. Megtekintjük a 2000 éves arénát, a román kori St Trophime templomot és kolostort valamint az őskeresztény temetőt. Ezután a közeli, Les Baux-de-Provenceba utazunk. A műemlék település egy sziklán terül el, melyet egy középkori vár romjai uralnak. A legenda szerint a vad környezet ihlette Dante Isteni színjátékának Pokol helyszínét.

Este érkezünk Avignon-i szállásunkra (2 éj), a vacsora fakultatív.

Szállás: Hotel Kyriad Palais des Papes 3*

2. nap Pont du Gard – Chateauneuf-du-Pape – Avignon (90 km)

Reggel a 49 m magas, 2000 éves római völgyhidat, a Pont du Gard-t nézzük meg. A híd tetejéről a látvány lenyűgöző.

Ezután Chateauneuf-du-Pape felé utazunk, itt találhatóak Franciaország legnevesebb szőlőskertjei. A híres borvidéken a Domaines Beaurenard pincészetet látogatjuk meg. A családi birtokon 7. generáció óta őrzik a hagyományokat, a régi bölcsességet szem előtt tartva: „A jó bor készítéséhez jó szőlőre van szükség”. A bemutató után 3 féle bort kóstolunk meg.

Délután érkezünk Avignonba. Megtekintjük a Pápai palotát, felsétálunk a csonka hídra, majd szabadprogram.

Este fakultatív sétahajózás 4 fogásos gasztronómiai vacsorával a Rhone folyón.

3. nap L’Abbay de Sénanque - Roussillon - Gordes – Marseille (180 km)

Ma jellegzetes provanszi színek és különleges látnivalók kísérik utunkat.

Első állomásunk Sénanque, az 1178-ban alapított ciszterszita apátság. Magány, csend, fény és derű csodálatos harmóniája érződik a román kori kolostorban, Vasarely és Chagall kedvenc helyén.

Ezután Roussillonba utazunk, mely Franciaország legszebb falvai közé tartozik. Különlegessége, hogy az okkerlerakódás természetes vöröses barna színárnyalatba borítja az egész falut. Megtekintjük a régi városházát, a harangtornyot, majd a szirt szélén álló kilátóról a csodálatos panorámát.

Innen a kivételes fekvésű Gordes-ba látogatunk, ahol a házak a sziklás hegyoldal lejtőjén kapaszkodnak. A város jelképe a reneszánsz kastély és a templom.

Ezután érkezünk a Tourbillon család birtokára, ahol a Cotes du Rhone 4 kiváló borát kóstoljuk meg. „Boraim képviselik a föld és a történelem gazdagságát” – tartja Benjamin Tourbillon, a család legifjabb borásza, aki nagyapja nyomdokain haladva ötvözte hagyományokat az ultramodern technológiával, mely igen karakteres borokat eredményezett.

Érkezés Marseille-be az esti órákban, szállás a belváros közelében (2 éj).

Szállás: Hotel Adagio Marseille Prado Perier 3*

4. nap Marseille

Ezt a napot a híres városnak szenteljük. Délelőtt a város látnivalóival ismerkedünk.

Megtekintjük a város fölé magasodó Notre Dame de la Garde székesegyházat, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Ezután séta a régi kikötőben, majd fakultatív hajózás If várához, Monte Christo börtönéhez.

Délután látogatás a Musée de la Savonnerie-be, ahol a világhírű szappankészítés történetét ismerhetjük meg és ahol elkészíthetjük saját szappanunkat is.

Este vacsora egy hangulatos étteremben borkóstolóval.

5. nap Marseille - Budapest

Délelőtt szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás 14:15-kor a Ryaniar járatával. Érkezés Budapestre 16:20 h-kor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kirándulás Provance-ban 1 személyre reggelivel, egy vacsorával, helyszíni közlekedéssel, magyar nyelvű idegenvezetéssel, borkóstolóval

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére