27.900 Ft helyett 13.900 Ft: Lomi - Lomi masszázsképzés a Gizella Stúdióban, 3 óra masszázselmélettel, 18 óra gyakorlattal és anatómiai ismeretekkel

Gizellastúdió
1 5
3 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!

13.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
27.900 Ft 50% 14.000 Ft
Gizellastúdió
1085 Budapest József krt 53. III. em. 21. 37-es kapucsengő
gizellastudio@gmail.com
0620/463-6778
061/210-8603
www.gizellastudio.com/lomi-lomi-masszazs-num-189

Akció Leírása

Sajátítsd el az egzotikus hawaii Lomi-Lomi masszázs rituáléját és fogásait a Gizella Stúdióban!

Az ár tartalmazza

  • Lomi - Lomi masszázsképzés a Gizella Stúdióban
  • 3 óra masszázselmélet
  • 18 óra gyakorlat: (Saját élményű gyakorlat; fontos a személyes tapasztalatszerzés biztosítása).

A lomi-lomi masszőr kompetenciái: Hawaiin több tradicionális gyógymasszázs és gyógyító terápia létezik. Minden kis sziget, minden kahuna (a sámánokat, gyógyítókat nevezik így) saját módszerrel bír. A sámánokat nagyra becsülik és tisztelik, ők ápolják az ősi tudást, mellyel gyógyítanak. A módszerek nagyon hasonlítanak egymásra, mindig szorosan együttműködnek a természettel.

A Lomi Lomi masszázs nyugtató hatású, kilazítja az izmokat, az ízületeket és feloldja a különböző fizikai és pszichés blokkokat. Lomi Lomi lefordítva annyit jelent, hogy masszírozni, gyúrni, nyomni, dörzsölni, puhítani. A masszázs során a masszőr a hawaii tradícióknak megfelelő életerőt és szeretetet adja tovább a vendégnek.

A lomi-lomi masszázst egy nyugati masszázstechnikával nem lehet és nem is érdemes összehasonlítani. Ez egy gyógyító ceremónia, amely a testnek és a léleknek egyaránt erőt kölcsönöz, és lehetővé teszi, hogy a gyógyító energiák elinduljanak saját útjukon. Ha valakinek a belső egyensúlyában zavar támad, a Lomi Lomi masszázson keresztül az univerzum energiáját felhasználva sikerül ezt a harmóniát visszaállítani.

A lomi-lomi egy speciális, egyedülálló masszázs. A vendéget beolajozzák tetőtől talpig finom hawaii olajjal. Nemcsak a feszült izmok és ízületek oldódnak, hanem a belső blokkok is, így a lélekre is gyógyítóan hat. Mindig visszatérő, nagy testfelületet átfogó, folyamatos, néha hintázó mozdulatokkal dolgozik a masszőr, mialatt speciális tánclépéseket használ. A vendég így tud teljesen kikapcsolódni, saját érzékeit követve teljesen át tudja magát adni a masszázs élvezetének. Ezekkel a szeretetteljes mozdulatokkal és simításokkal biztonságot, szeretetet, megértést, nyugalmat, megelégedettséget, bizalmat, higgadtságot, csodálatos közérzetet adunk a vendégnek, talán egy kaput nyitunk az "új" felé.

A tanfolyam elvégzése után a hallgatók tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), amellyel akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

A tanfolyam tematikája

  • Masszázselmélet: (A masszázs története; A masszázs helye a tudományok rendszerében; A masszázs hatásai; A masszázs javallatai, ellenjavallatai; A masszázs technikai és személyi feltételei)
  • Anatómia: (Az emberi test felépítése: Csont-, izom-, ízülettan;)
  • Masszázs gyakorlat (testtájak szerinti masszázskezelések és az adott ízületek passzív kimozgatása)

Gizella Stúdió

A Gizella Oktatási és Képzési Stúdióban felnőttképzést és masszázsszolgáltatást egyaránt kínálnak. A kurzus oktatói nagyrészt az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet munkatársai, illetve vizsgabizottságának tagjai, elnökei is. A tanfolyam helyszíne a belvárosi, nyolcadik kerületi József körút 53.

Legyen szép napod!

1085 Budapest József krt 53. III. em. 21. 37-es kapucsengő
gizellastudio@gmail.com
0620/463-6778
061/210-8603
Nyitva tartás: H-P 09.00-18.00-ig és Sz. 09.00-13.00-ig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Lomi - Lomi masszázsképzés a Gizella Stúdióban, 3 óra masszázselmélettel, 18 óra gyakorlattal és anatómiai ismeretekkel

Fontos

Beváltható: 2019.02.16.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (20) 463 6778, gizellastudio@gmail.com • További információ: www.gizellastudio.hu • Vásárlástól számított 3 napon belül szükséges felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére