27.780 Ft helyett 12.900 Ft: Vezess egy igazi repülőgépet – élményprogram Budapest felett, tapasztalt pilóta mellett irányítva egy Cessnát

Dream Air
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
27.780 Ft 54% 14.880 Ft
Dream Air
2092 Budakeszi, Farkashegyi Repülőtér
info@dreamair.hu
+ 36 30 524 6510
dreamair.hu/

Akció Leírása

Ismerd meg gyönyörű fővárosunkat madártávlatból, és vezesd a világ legkedveltebb és legbiztonságosabb kiképző repülőgépét!

Fontos tudnivalók:

  • Alkuponodat beszállókártyára tudod váltani, ami átruházható, ajándékozható és egy évig érvényes
  • 100 kg-ot meghaladó testsúlyt, illetve súlyos egészségi probléma fennállását a foglaláskor jelezd!
  • Repülőtéri szervizdíj: 3.050 Ft (a szolgáltatónál fizetendő)
  • A program más kedvezménnyel nem összevonható
  • Amennyiben 2 Alkupont veszel, 30 percet repülhetsz

Éld át, amit csak nagyon kevesen! Szállj fel az égbe, élvezd a panorámát, majd vedd át a botkormányt, és irányítsd te a Cessnát fenn a levegőben, élesben!

Az élményprogram első részeként 15-30 perces elméleti felkészítést kapsz, amely során megismerkedsz az alapokkal, a repülőgéppel és a műszereivel. Ezt követi a negyedórás tesztvezetés, ami minden esetben profi pilóta mellett zajlik. Ő emeli fel a Cessnát, és segít, amikor csak kell. A 15 perc alatt azonban tiéd lesz a főszerep, így megtapasztalhatod, milyen érzés irányítani egy valódi repülőt.

A Dream Air oktatói több tízéves repülési és tanítási tapasztalattal rendelkeznek, ezért az ő szárnyaik alatt akkor is biztonságban érezheted majd magad, amikor a felkészítés után átveszed a botkormányt. Az élmény során a családtagjaid, barátaid is tanúi lehetnek annak, amint a levegő királyává válsz!

A programot választva megismerheted a budapesti régió legkedveltebb légi szolgáltatóját, a Dream Airt egy álomszerű repülés során. Az égi kaland végén névre szóló tanúsítványt is kaphatsz, és amennyiben 12 hónapon belül megkezded a pilótaképzést, ennek időtartamát már beszámítják az oktatásodba.

Az EASA (Európai Repülés Biztonsági Szervezet) ajánlásainak és a nemzeti repülést szabályozó rendeletek követelményeinek megfelelő képzésre lesz lehetőséged, így tanulóként az egyik legnagyobb és legrangosabb képző szervezethez csatlakozhatsz.

Legyen szép napod!

2092 Budakeszi, Farkashegyi Repülőtér
info@dreamair.hu
+ 36 30 524 6510

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Repülőgép-vezetési élményprogram Budapest felett egy főnek. 15-30 perces földi, elméleti képzés után 15 perces vezetés vár a levegőben. Megcsodálhatod a világot fentről, és kezedbe is veheted a Cessna irányítását, tapasztalt pilóta mellett. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.01.11.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: info@dreamair.hu • 100 kg-ot meghaladó testsúlyt, illetve súlyos egészségi probléma fennállását a foglaláskor jelezd! • Alkuponodat beszállókártyára tudod váltani, ami átruházható, ajándékozható és egy évig érvényes • Repülőtéri szervizdíj: 3.050 Ft

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére