263.000 Ft helyett 175.290 Ft: 8 napos pihenés 1 főre Görögországban, Krétán, repülőjeggyel, all inclusive ellátással, a Porto Plazza Hotelben***

Ajánlat kód: 33571
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

175.290 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33571

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kerekedj fel Görögország legnagyobb szigetére, Krétára, strandolj a tengerparton és ismerkedj a sziget változatos tájaival, városaival!

Kréta Görögország legnagyobb és legváltozatosabb szigete, rengeteg látogatóval. Sok-sok látnivaló, gyönyörű vidék, strandokat, kitűnő helyi borok és a méltán kedvelt görög konyha várja a turistákat! A hagyományokat őrző Trapsanót is megismerhetjük, ahol a tipikus görög kék kerámiák készülnek, továbbá híres turisztikai látványosság Knosszosz, Phaisztosz és Gortüsz ásatásai és Rethymno kastélya. Kréta hangulatos halász- és hegyi falvai, a hosszú homokos és kavicsos tengerpartok, a kristálytiszta kék víz, a görög vendégszeretet, a kiváló ételek idilli nyaralóhellyé teszik, és annyi a látnivaló, hogy egy nyaralás sokszor nem is elég, mindig felfedezhetünk valami újat ezen a szigeten.

Porto Plazza Hotel*** Kréta

A 93 szobás szálloda Hersonissosban található szálloda kb. 25 km-re található Heraklion repülőterétől. A homokos/kavicsos tengerparttól kb. 50 m választja el. A vízben helyenként kövek, sziklák előfordulhatnak, ezért fürdőcipő viselését javasoljuk. A medencénél a napernyők, napágyak térítésmentesen, míg a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. Az egyszerűbb szolgáltatásokkal bíró szállodát elsősorban fiataloknak ajánljuk. A szállodában központi étterem, medence/snack bár, diszkó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekmedence, napozóterasz található.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás a Porto Plazza Hotelben***
  • All inclusive ellátás
  • Repülőjegy

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek 35.000 Ft/ fő (változhat)
  • Utasbiztosítás
  • A megadott árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek összege a helyszínen fizetendő.

Részvételi díj
Részvételi díj 7éj/fő Ár-tól Június Július Augusztus
STANDARD SZOBA 175.290 Ft 218.600 Ft 236.490 Ft
DELUXE SZOBA 206.190 Ft 236.290 Ft 247.990 Ft

All inclusive ellátás: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos pihenés 1 főre Görögországban, Krétán, repülőjeggyel, all inclusive ellátással, a Porto Plazza Hotelben***

Fontos

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére